Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randira illik, kell virágot vinni a hölgynek? Elég ha csak meghívom fagylaltozni?
Jah a virág sok elsőre, én attól mindig kicsit megilyedek. Komolyabb kapcsolatban viszont mindig jöhet :)
Valaki írta azt a kicsi csokiszív marcipánt, na az jó ötlet nálam már a szívembe lopnád magad.
Nekem elég lenne a fagyi.
Mondjuk én személy szerint nem is szeretem a vágott virágot, de ez csak az én véleményem. Az biztos, hogy a randi alatt kellemetlen lenne cipelni, és mivel nem kerülne azonnal vízbe, eléggé lehervadna, mire hazaér vele a lány.
22/N
Igen, másképp néznek arra a férfira, akitől kapnak virágot. De...nem az első randin. Az nem arról szól, hanem hogy ismerkedjetek, beszélgessetek. Elég a fagyi. Virágot, én lagaláb is akkor szoktam, ha pl már legalább 1 hete ismerjük egymást, találkozunk, és érzek is iránta valamit. Akkor adj neki, amikor a legkevésbé számít rá. Ez csak egy tanács, én ezt tapasztaltam.
30f
"Virágot, én lagaláb is akkor szoktam, ha pl már legalább 1 hete ismerjük egymást, találkozunk, és érzek is iránta valamit."
Ez egy nagyon jó tanács. Első találkozásnál nem is tudod, bírod-e. Használd a virágot arra, hogy tudasd vele, hogy kedveled.
Soha,de soha nem viszünk virágot első randira!!!( de még másodikra sem)
aranyszabály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!