Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki akar W I N G partner lenni Bács-Kiskun megyében?
Ha hallottál már a Pua szórol és érdekel a dolog, akkor írj egy email-t a strucc5@gmail.com-ra.
Aki esetleg hallott már a dologról és nem érdekli, attól nem kérek kommentet... Csak az érdeklődők, 18-20 év körüliek... A továbbiakat emailben vagy msn-en!
Mi ez a hülye nyelvrendszer? Ez a szerencsétlen gépiesített angol szakszavakkal tarkított szar? Stagebe jössz? Lejátszod a gamet a day 1-en akit a wingeddel hoztál össze?
Nálam ez úgy megy, hogy elmegyek bulizni, odamegyek egy csajhoz ismerkedin, beszélgetni, határozott vagyok, humoros és sármos, és este szopja a f.arkamat valahol. Én nekem megy ilyen szaros tanfolyaom és szakszavak nélkül is. Ha mindenképpen csak így megy neked, akkor ajánlom csajok előtt kerüld ezt a villogást, mert nagyon ki fognak röhögni. Készülj a számzárra kispajtás :DASD Hogy lehettek ekkora szerencsétlenek...mennyi pénzt húznak belőletek azok ekik ezt kitalálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!