Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki akar W I N G partner...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki akar W I N G partner lenni Bács-Kiskun megyében?

Figyelt kérdés

Ha hallottál már a Pua szórol és érdekel a dolog, akkor írj egy email-t a strucc5@gmail.com-ra.

Aki esetleg hallott már a dologról és nem érdekli, attól nem kérek kommentet... Csak az érdeklődők, 18-20 év körüliek... A továbbiakat emailben vagy msn-en!

2010. jún. 14. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Hallottam róla elég sok mindent, egy éjszakás kalandokra az tökéletes, de az nem az én műfajom. =)
2010. jún. 14. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
leszek a szárnyad kispajtás, együtt fogjuk szelni a felhőket a szelek szárnyán süvítve, mint két jóbarát, vitéz bajtárs és egymásra mindig számító testvéregyüttes, túl az időn, tűzön-vizen,tengeren és óceánon, időn és téren egyaránt. Mi ketten leszünk egyek, az egy ami kettő félből tevődik össze. Engedd hogy a szárnyad legyek és röpítselek a fellegekbe! Lődd fejbe magad a pcsába te nyomorék...ne a gép előtt rohadj és lesz nőd.
2010. jún. 14. 22:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez a Pokemon dolog LOL, de nem gond, ha nem tetszik valakinek, de ilyen versekkel lécci ne bombázzatok már :D
2010. jún. 14. 22:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Hehe, nem lógok annyit a gép előtt, mint gondolod... Csak gondoltam érdekel valakit a dolog... Könnyebb state-be jönni, ha van wing-ed, de ha nem érted, vagy nem érdekel, az is ok... Csak máshol keresd a megvilágosodást XD
2010. jún. 14. 23:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi ez a hülye nyelvrendszer? Ez a szerencsétlen gépiesített angol szakszavakkal tarkított szar? Stagebe jössz? Lejátszod a gamet a day 1-en akit a wingeddel hoztál össze?

Nálam ez úgy megy, hogy elmegyek bulizni, odamegyek egy csajhoz ismerkedin, beszélgetni, határozott vagyok, humoros és sármos, és este szopja a f.arkamat valahol. Én nekem megy ilyen szaros tanfolyaom és szakszavak nélkül is. Ha mindenképpen csak így megy neked, akkor ajánlom csajok előtt kerüld ezt a villogást, mert nagyon ki fognak röhögni. Készülj a számzárra kispajtás :DASD Hogy lehettek ekkora szerencsétlenek...mennyi pénzt húznak belőletek azok ekik ezt kitalálták.

2010. jún. 14. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!