Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszprémben vagy a megyében hol szórakoznak az egyetimsták? Vagy egyáltalán mit csináltok, hol vagytok napközben, mikor éppen nem tanultok?
Figyelt kérdés
Csak mert ez egy kis város és kevés a jó/igényes szórakozóhely. Ebből kifolyólag a fiatalok is elég... "igénytelenek", de azért gondolom , aki már egyetemre jár az már tud kulturáltabban szórakozni.2011. jan. 3. 14:32
1/12 anonim válasza:
Ez marha jó kérdés. Olyan szinten nincsen élet, hogy én teljesen le vagyok döbbenve. Megyek este 8 után a városban, és egy ember nem jön szembe az utcán... Szerintem ez egy kicsit furcsa. De az az igazság, hogy nem is igazán tudok mondani olyan helyet, ahol csak pozitív élményeim lennének...
2/12 anonim válasza:
Itt sajna nem sok jó hely van, mondhatni nincs is...:(
3/12 anonim válasza:
Én ajkai vagyok és se AJkán de még a környéken sincs semmi jó hely. Veszprémben a Balatonplázában szoktam elütni az időt mikor várok a buszomra mert tényleg nem lehet ott cisnálni semmit...
4/12 anonim válasza:
huhuu, Szegedre kellett volna jönnöd... :D
5/12 A kérdező kommentje:
a Plázában az üzletek 50%-a zárva van, vagy éppen kiadó. A legnagyobb üzlet a kinai....pfff köszi nem. Két rohadt drága kávézó van, meg a moziban 3 terem....az öt étteremből kettő van nyitva, az egyik kinai, a másik meg thai, ami itt ugyanaz. Sokra megyek a plázával...
2011. jan. 3. 19:08
6/12 anonim válasza:
Nem mondtam hogy menjél oda, azt mondtam én is szarrá unom magam de ott legalább meleg van. :)
7/12 anonim válasza:
Így van. Szeged azért Szeged... Ott király az élet.. Ott töltöttem 3 egyetemista évet, és mondhatom, az komoly volt. Itt, Veszprém meg ahhoz képest. Hát. Nem is mondok semmit.
8/12 anonim válasza:
Egyébkét nem értem mi van ezzel a várossal, mert elvileg tök sok a fiatal az egyetemen, meg azért jó sok középsuli is van, de mégsincs semmi szórakozóhely, csak néhány kocsma...:(
Na a pláza meg egyre brutálisabb, lassan már egy üzlet sem lesz, de amúgy most megint nyilt valami kajálda a 2 másik mellett, meg a pizzázó még ott van.
9/12 A kérdező kommentje:
Veszprémi vagy?
2011. jan. 4. 19:55
10/12 anonim válasza:
Aha:)
Különben honnan tudnám, hogy nincs itt semmi.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!