Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek, belterjesek, deformált arcú és büdös a legtöbb, ráadásul törpék.
A félvérek és az úri cigányok közül néhány kinézhet valahogy, de oda is kell egy profi stylist.
Kettőt ismerek, aki helyes, de ők normális családból származnak.
A lecsúszottság, tanulatlanság kiül minden rassz arcára, sajnos itthon zömében ilyen cigányok vannak. Nekem nagyon nem jönnek be a "déli" típusok, nem rasszizmus, egyszerűen nem.
Ismerek egy cigány srácot, ugyan úgy néz ki mint Lewis Hamilton, de tényleg.
De akkor se kene se cigány se csoki. Max fel cigo aki feher boru.
Rengeteg cigánnyal találkoztam már, laktam a közelükben, de egyetlen egyre tudnám azt mondani, hogy jóképűnek tartottam. A bőre sem volt sötétebb, igényes volt magára, a hajára, arcára, stb, de tényleg jóképű volt. Nagyon szép arcformája volt és az arcéle mégjobban kiemelte a nagy barna kedves szemeit. Nem az a felvágós stílusú mint a kisgrofo meg mittudomén kicsodàk, nem képviselt semmi ilyet, divatmajom sem volt, egy normális, átlagos fiúról beszélek. Normálisan öltözködik és beszél. Dolgos, igyekvő és odaadó személyisége van. Nem utolsó sorban tanult is, ott ismertem meg.
Szóval van különbség a lecsúszott beltenyészes cigány és cigány között.
Na kedveskéim lehet lepontozni😂 de én legalább látok a gyűlölet mögül és nem ítélem el, mert nagy részük tényleg selejt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!