Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ráírhatok én hogy akkor mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírhatok én hogy akkor mikor találkozunk? Mindenképp a férfi hívjon el először?

Figyelt kérdés
Már egy hete "ismerkedünk" neten, megbeszéltük h majd tlizunk, konkrétan tegnap, de sajna nemjött össze részéről. Én viszont türelmetlen tipus vagyok és nemszeretem a szarakodást....XD Ráirhatok hogy mikor hozzuk össze a tallit? vagy attól ugy fogja érezni hogy már nemis kell "küzdeni" értem?
2018. máj. 15. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség. Muszáj talizni, mert különben zsákbamacska van arra pedig senkinek nem kötelező időt szánni. Illetve elfuserált egy dolog lufikat üldözni.

Egy másik irányból közelítve, mindenki kisebb nagyobb mértékben de elfoglalt. Nincs korlátlan ideje, nem mindig tud csak úgy találkozgatni másokkal.

A szerepek nem a legelején állnak fel, hanem idővel, ráadásul az idő alakítja is őket.

Ha te nem vagy az a "szarakodós" típus akkor meg pláne semmi értelme háttérbe szorítani az igazi valódat, előbb vagy utóbb úgyis kijön.

2018. máj. 15. 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem tenném, de nem is hasonlítok rád, szóval nem hiszem, hogy mérvadó a véleményem. Én nem szeretem, ha nekem kell kezdeményeznem. Inkább kivárom az időt, amikor tényleg kellek.
2018. máj. 15. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:
42%

Nyugodtan ráírhatsz! Jó, nincs az embernek tengernyi ideje, de...amire szeretném, meg ami fontos, arra van. Magamból kiindulva.

Azért ez jó látni, hogy vannak még ilyen nők, akik találkozni akarnak a pasival. Pártolom!

Nem fogja úgy érezni, hogy nem kell küzdeni. Ha normálisan gondolkodik. Sőt...randi után indul be igazán a ,,küzdelem" :) Mert megszerezni könnyű, megtartani nehéz.

30f

2018. máj. 15. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyugodtan ráírhatsz.

Ebből az is kiderül, hogy mennyire vesz komolyan.

2018. máj. 15. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!