Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz néven venné a haverom ha tetszik nekem a húga?
Van egy haverom, akinek van egy húga, aki nekem nagyon tetszik. Csak nem tom hogy reagálna ha említeném neki hogy össze akarok jönni a húgával? Hogy reagálna rá? Elég jó haverom. Segítene vagy inkább rosszul sülne el a dolog, ha megkérem hogy kicsit segítsen hogy össze jöhessen. Húga nem nagyon ismer, de látom rajta hogy bejövök neki.
Normális válaszokat előre is köszönöm.
hát ez csak is attól függ szerintem, hogy milyen ember a barátod. Van akit zavarhat ez a dolog, de például van ismerősöm, akinek mindig rástartoltak a húgaira a haverjai, de őt soha nem zavarta.
szerintem amúgy nem gáz, ha jóban vagytok, és megkérdezed tőle zavarná-e. Biztosan értékelné, hogy megbeszélted vele a dolgot, még mielőtt, elkezdenél nyomulni a lányra!
De azért azzal is számolnod kéne, hogy mennyire lenne kínos később a dolog, ha mondjuk szakítotok vagy ilyesmi...
Szia.. Hát figyi attol függ h mekkora a korkülönbség köztetek..? pl.: én bátyám hawerja aki 28éves hajtott rám.. hozzátenném tesom legjobb hawerja volt.. és ennek a barátságnak ez miatt lett vége.. szoval gondold meeegg...
17/L
Velem is ugyanez történt csak én a bátyám barátjába szerettem bele úgyhogy tudok pár tippen adni.
Ha tudnám hogy hány éves vagy és a csaj hány éves könnyebb lenne a kérdésedre választ adni.
Szerintem először vagy beszéld meg a barátoddal hogy nagyon tetszik a húga és nem tennél olyat ami megbántaná.Eleinte biztosan kicsit rossz szemmel nézi majd a dolgot de utána biztosan belenyugszik és mivel tudja milyen vagy ezért nem fog belőle nagy ügyet csinálni.
A másik ajánlatom pedig hogy beszélj először a csajjal hogy ő mit gondol és hogy randizgatna-e veled hogy kicsit jobban megismerjétek egymást és utána ha még mindig szeretnél a csajjal lenni akkor beszélsz a bátyával.De nekem ez nyerőbb mert minek felhozni a témát a haverodnak ha mégis a randik után úgy gondolod hogy nem neked való a csaj.
Remélem segítettem és szerintem mindenképp próbáld meg főleg ha a lánynak is tetszel hidd el én nagyon örülnék neki ha bátyám haverja elhívna randizni.De én abban sem vagyok biztos hogy tetszem e neki. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!