Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hány emberrel beszéltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hány emberrel beszéltek egyszerre társkeresőn? És mi alapján döntötök, hogy kivel találkozzatok, ha több randi is kilátásban van?

Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 13:57
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
0, mert annyi nő válaszol általában.
2018. máj. 8. 14:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az alapján, hogy ki tetszik, kivel tudok tartalmasan beszélgetni, stb.

Kevés emberrel beszélek, ha nem számítom bele a “Szia, hogy vagy? Jól.” típusú sablon beszélgetéseket. Kevés emberrel alakulnak igazi, érdeklõdõ beszélgetések, de sok az unatkozó sablonos üzi.

2018. máj. 8. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:
18%

Igen, mert pár képből, egy félmondatnyi bemutatkozásból és félig kitöltött adatlapból annyira könnyű egy nem sablon üzenetet összedobni, amire a nők méltóztatnak válaszolni.

Aztán, ha válaszolnak is, legtöbbször abban sincs köszönet. Egyszavas válaszok, soha egy kérdés, semmi önálló gondolat, vagy bármi. Ha csak visszakérdeznek, az már jónak számít.

2018. máj. 8. 14:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Eggyel se! Én a való életben szoktam beszélgetni nőkkel.
2018. máj. 8. 14:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha netán válaszol, akkor azzal, azokkal, akikkel értelmesen el lehet beszélgetni. Bármiről, és nem csak a sablon szövegeket értem ez alatt.

f

2018. máj. 8. 14:41
 6/9 anonim ***** válasza:

#3 Mi a baj, vagy mi a rinya tárgya? Amint mondtam, vannak, akikkel alakul jó beszélgetésem, van akivel nem. Nincs ebben semmi panaszkodás, nincs okom panaszra:)

Én válaszolni szoktam minden üzire, sablon üzenet alatt azt értem, amikor ír két szót, amire természetesen VÁLASZOLOK, mégsem kerekedik ki belõle semmilyen beszélgetés a továbbiakban. Szószerint “Hogy vagy? Jól” szintū üzenet váltásról beszélek, ne hidd már, hogy elvárom, hogy valami Shakespeare elméjū ember legyen.

2018. máj. 8. 14:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben te a kivételeket erősíted, kedves utolsó.
2018. máj. 8. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
59%

Aki megtetszett ráírtam és általában egyszerre 2 lánnyal minimum hosszabb ideig is tartott a beszélgetés. Szinte a megszállotja lettem hogy mindig több lánynak "udvarlok", szinte mindegyikkel találkoztam is, volt hogy egy héten többel is. Ezért is hagytam abba, mert már túlzásba estem és személytelenné vált...mindig ugyan az a séma az elején és beleuntam. A randik hiába sikerültek jól olyan idegennek tűnt minden, ezzel szemben ha élőben ismersz meg valakit utána gördülékenyebb a dolog.

23/f

2018. máj. 8. 15:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm, valaki leírta az érzéseimet. Egy csomó pasi rámír, tök nehéz kiszelektálni, hogy kinek válaszoljak, persze a legtöbb hamar randira is hív, de valahogy semmi kedvem heti több idegen emberrel találkoznom, és ugyanazokat a köröket lefutni. A személytelenség jól jellemzi az egészet. Régen egyéb közösségi oldalon ismerkedtem, ott még nem volt annyira húspiac jellege. Valahogy elveszik a romantikája.
2018. máj. 8. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!