Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miskolcon romantikusabb étterem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miskolcon romantikusabb étterem?

Figyelt kérdés
Sziaztok. 1 éves évforduló ünneplésére keresnék romantikusabb éttermet Miskolcon. Esetleg más ötletek is érdekelnek hova érdemes még elmenni ünnepelni.

2018. máj. 8. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A kék osztriga bár a Petőfi úton elég romantikus szerintem.
2018. máj. 8. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem már két évfordulót is volt szerencsém Miskolcon ünnepelni a barátommal. Az egyiket a Kis Pipa Halászcsárdában, a másikat a Creppy Palacsintaházban. Én ugyan kifejezetten romantikusnak nem mondanám őket, de mindkettő szép, igényes hely, mi nem csalódtunk bennük. Egyébként neten (Facebookon is) azt hiszem, mindkettőnek van oldala, ahol képeket is találhatsz, hogy néz ki a hely, megfelel-e az elképzeléseidnek.

Remélem, segítettem :)

2018. máj. 8. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Pizzaterasz. A kinti rész a patak mellett nekem nagyon bejött, a belső rész is szép.

Egyetlen dologra kell figyelni, hogy ne meccsidőben menjetek, a szomszédban ugyanis egy kocsma van, szintén kerthelyiséggel, és ha épp kivetítőn nézik a meccset, az sokat tud rontani rajta.

Ezt leszámítva én imádom, csak oda járunk. A kaja, felszolgálás is nagyon jó, finom és nagy adagok vannak.

2018. máj. 8. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Kis Pipa Halászcsárda, Babylon
2018. máj. 8. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!