Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miskolcon romantikusabb étterem?
Szia!
Nekem már két évfordulót is volt szerencsém Miskolcon ünnepelni a barátommal. Az egyiket a Kis Pipa Halászcsárdában, a másikat a Creppy Palacsintaházban. Én ugyan kifejezetten romantikusnak nem mondanám őket, de mindkettő szép, igényes hely, mi nem csalódtunk bennük. Egyébként neten (Facebookon is) azt hiszem, mindkettőnek van oldala, ahol képeket is találhatsz, hogy néz ki a hely, megfelel-e az elképzeléseidnek.
Remélem, segítettem :)
Pizzaterasz. A kinti rész a patak mellett nekem nagyon bejött, a belső rész is szép.
Egyetlen dologra kell figyelni, hogy ne meccsidőben menjetek, a szomszédban ugyanis egy kocsma van, szintén kerthelyiséggel, és ha épp kivetítőn nézik a meccset, az sokat tud rontani rajta.
Ezt leszámítva én imádom, csak oda járunk. A kaja, felszolgálás is nagyon jó, finom és nagy adagok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!