Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A negyven feletti, egyedülálló, sikeres férfiak általában akarnak még komoly kapcsolatot (ha még nem nagyon volt nekik ilyen)? Mi a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
2018. máj. 3. 14:39
11/13 anonim válasza:
Szerinted te tudsz neki olyat nyújtani, amit az eddigi női nem, és elég értékes ahoz, hogy lehorgonyozzon melletted?
12/13 anonim válasza:
Én mindenben megfelelnék az 50 es úr (😏😏😏) elvárásának, azzal a kivétellel, hogy nem vagyok biztos benne, hogy soha senkivel nem akarok majd összebútorozni.
Az elmúlt 8 évben nem akartam. De elvből nem kezdek senkivel aki eleve kijelenti, hogy soha. Én a jóban hiszek. El sem kezdenék olyan kapcsolatot komolyabban ahol eleve úgy indulunk, hogy ha minden jó, akkor is egyedül leszek öreg koromban. Én még bízom abban, hogy lehet társat találni, aki társ😊 mindenem meg van, nem kell olyam pasi aki eleve elzárkózik. Most minek az nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!