Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha tetszik egy srác, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik egy srác, és iwiwen a csajok és pasik alkalmazáson igennel szavazok rá, akkor venni foja a lapot és lép vmit?

Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Probáld ki.
2010. jún. 13. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném, mert egyáltalán nem biztos, hogy mivel neked ő tetszik, te is tetszel neki. Amúgy MyVIP Randi ugyanez, még ha volt olyan srác is akit visszajelöltem, hogy tetszik, leszart magasról. Szóval max privátot írj neki.
2010. jún. 13. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, lehet, hogy elkönyveli magában, hogy eggyel több ember van, akinek tetszik. Mondjuk vannak kivételek, többen is írtam nekem privit, miután bejelöltek. :)
2010. jún. 13. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:
nem... ha nagyon tetszik akkor ott az msn
2010. jún. 13. 21:24
 5/7 A kérdező kommentje:
és mivel inditanátok msn-en? arra már amugy én is gondoltam...még nem beszéltem sohasem a sráccal. :(
2010. jún. 13. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha bejelölsz egy srácot és ő visszajelől várj egy kicsit

1-3 nap ha nem csinál semmit akkor vedd fel msn-re, örülni fog neki, mert valószínüleg félénk típus...

mindegy mit mondassz örülni fog neki szerintem... hajrá

2010. jún. 13. 22:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jófejek vagytok :)
2010. jún. 13. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!