Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Zavar titeket ha egy csajnak picit szúrós a lába?
téged zavar ha a férfi egy kicsit kopaszodik?
ilyen apróságok nem zavarják az embert... vagy persze, ha téged igen, akkor ne lepődj meg ;)
(jah, és csak azt tudom, hogy a férfiakat mi zavarja a pasikkal nem tudom mi a helyzet)
Nőként mondom, a férfiak többségét nem zavarja egy kis borosta, se a lábakon, sem az intim területeken.
Attól még ugyanolyan szexi maradsz, ha illatos vagy és tiszta.
Kedves frusztrált privát író....
Amennyiben nem tűnt volna fel azt írtam, hogy a "férfiak többségét" nem zavarják az ilyenek.
Minek veszel magadra olyat, amit nem érzel magadénak?
(Nem áll szándékomban privátban válaszolni annak, aki ilyen stílusban nyilvánul meg!)
Köszönöm :)
Megnyugtató
Ha csajnak picit szúrós a lába, az két dolgot jelent:
1. van csajom
2. van lába
Tehát nem látom, hol itt a probléma. :D :P
Csak mi nők sikitunk tőle.
Nyugi, aki nem csak képen látott nőt, annak fel se tűnik.
A párom szerint nem szőrös a lábam. Még akkor sem, ha 3 hete nem epiláltam. :D
Mondjuk mivel 16 éve szőrtelenítem, ezért jelentős mértékben ritkult a szőröm a lábamon, még én is rácsodálkozom néha, hogy jé, megint megnőtt, de a páromnak nem tűnik fel. Meg nem is érdekli. Szeret, szépnek lát. És ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!