Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főként lányokhoz szól a kérdés, nem igen tudtam melyik topicba írni, de ehhez van köze valamennyire, szóval többi lent, és mi a véleményetek?
Szóval van ez a dolog, hogy a fiúknak kell(ene) kezdeményezni általában, mégis azt mondják sokan, hogy a lányok sokszor kezdeményeznek, csak általában nem úgy, hogy odamennek a fiúhoz, hanem rámosolyognak, stb.. tehát dobnak egy jelet, az meg vagy megérti, vagy nem.
Lány ismerősöm azt mondta, hogy ha elmenne valahova pl szombat este barátnőivel, és ott van a közelükbe egy fiú társaság, és az egyik srác tetszik neki, akkor biztos nem mosolyog rá, mivel ott vannak a többiek, de ha egyedül lenne, akkor rámosolyogna, vagy akár oda is menne hozzá, ha olyan kedvében van. Amúgy viszonylag átlagos csaj, szeret felmenni a városba esténként, nem elvont...
Ez tényleg így van lányok? Végülis ha belegondolok logikus, fiúk közt is vannak bátrabbak/kevésbé bártak, meg sokan könnyebben odamennek, ha a lány egyedül van, mintha lennének vagy 5-en.
Még nekünk is hol van kedvünk, hol nem :)
31/f
Én mikor szabad voltam, akkor állandóan kerestem a szemkontaktust azokkal a pasikkal, akik bejöttek nekem. Ment a szemezés és a mosolygás. De én nem voltam olyan bátor, hogy oda is menjek hozzá és leszólítsam.
Engem nem érdekelt, hogy valaki társaságban van-e, és attól függetlenül is szemeztem az illetővel.
Nem vagyok olyan bátor (nemtudom hogy sajnos vagy nem sajnos) hogy csak úgy odamenjek valakihez. Még ha egyedül van sem. Pláne társasághoz.
Ha szimpatikus valaki és olyanom van igyekszem keresni a tekintetét (apróbb jelek) de ennél többre így ilyen formában nem vállakoznék.
Ha társaságban ismerkedem meg valakivel az más. Pl nálunk gyakran előfordul hogy a kedvenc kocsmánkban/beülős helyünkön sok ismerőssel összefutunk/összeülünk mert sokan járnak azon helyekre és ilyenkor az ismerősök is ismerőssel vannak ergo jól lehet így ismerkedni. Egy ilyen társaságban általában oldottabb a hangulat,ilyenkor igyekszem mindenkivel beszélgetni és nyilván pláne azzal aki szimpatikus. Így azért könnyebb bármit is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!