Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vacsorás randi után hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vacsorás randi után hogy oldjátok meg a csókolózást?

Figyelt kérdés

Úgy értem,ilyenkor nyilván nem csülköt eszik az ember,meg steak-et fokhagymás pácban,de akkor is étel és mint étel, MINDENNEK van íze...

Olasz étterembe fogunk menni, én csak egy kis sajtos gnocchit fogok enni,utána pedig kókuszos mousse-t és mentes ásványvizet iszom (amúgy is ezek a kedvenceim)

Tehát azért figyelek arra,hogy az étlapon található ételek közül a "legsemlegesebbet" válasszam.

De mégis étel...hiába semmi erős fűszer.

A vacsora után pedig elképzelhető,hogy lesz csók.

Ti nem zavartatjátok magatokat és csókolóztok "kajásan",vagy bekaptok egy rágót utána?

Csak az meg annyira gáz..mármint a rágó...kicsit megtöri a "romantikát".

Kíváncsi vagyok,hogy szerintetek hogy lehet ezt a jól megoldani? Vagy nincs is mit megoldani?

Túlgondolom?

24 N és 32 F

2018. ápr. 29. 15:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ne legyél már ennyire gyerekes. Mind a ketten ettetek és az természetes, hogy mind a kettőtöknek kajás a szája, lehelete. Most miért lenne ciki ilyenkor csókolózni?
2018. ápr. 29. 15:21
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
engem zavarna, rágó minimum de egy fogkefe sem húz le senkit
2018. ápr. 29. 15:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
:D :D :D
2018. ápr. 29. 15:23
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon durván túlgondolod. Ha utána összejöttök, akkor is minden csók előtt 10 perc rágó/fogmosás stb?
2018. ápr. 29. 15:25
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sose jutott eszembe, hogy ez gaz lenne. Fokhagymas pacos steak utan is siman csokoloznank a parommal. De randin sem igazan izgatna a dolog egy alakulo emberrel. Egyedul a reggeli szajszaggal nem szeretek csokolozni, akkor maximum szajra puszi van.
2018. ápr. 29. 15:39
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Minden etkezes utan fogat mosok es fogselymezek. A retikulomben van mindig fogkrem es fogkefe. Igy is koltok eleget fogorvosra.
2018. ápr. 29. 15:59
 7/17 anonim ***** válasza:

Ne moss minden étkezés után fogad. A túl sok fogmosás ártalmas!

Napi 2-3 fogmosás elegendő!

"A túl gyakori fogmosás azonban ártalmas is lehet! A túlzott fogmosás irritálhatja a fogínyt és akár a fog gyökere is előtűnhet, a gyakori, erőteljes súrolás pedig a fogzománcot is károsíthatja. Egy nap három alkalomnál többször nem célszerű fogat mosni."

[link]

2018. ápr. 29. 16:05
 8/17 iamaveryniceguy ***** válasza:

Lazulj egy kicsit. Ennyire megtervezni egy randit, hogy miket fogsz majd enni, pfuh. Sokkal jobb minden, ha spontán történik.

A csókon sem érdemes gondolkozni, vagy megtörténik vagy nem.

2018. ápr. 29. 16:09
 9/17 anonim ***** válasza:
A párommal az első csókunk egy reggeli, ébredés utáni csók volt... :D nem kell mindent túlparázni. (Barátok voltunk alapból, közlekedés miatt nálam aludt, aztán reggel kimutatta, hogy érez valójában, és én is így éreztem, sőt :D)
2018. ápr. 29. 16:37
 10/17 anonim ***** válasza:

Én egyedül reggeli ébredés után nem szeretek csókolózni, a szájszag miatt. Akkor max szájrapuszik vagy arcrapuszik. Viszont a kajálás utáni lehelet más... az engem sem zavar.

Kaphatók amúgy ilyen kis pici palackos hordozható szájvizek. Kajálás után menj a mosdóba és öblögesd át először sima vízzel (nehogy beleragadjon valami a fogad közé, mert az mégcikibb :D) aztán szájvíz.

Ne legyél ennyire beidőzített. Mi lesz majd, ha netán együtt fogsz vele lakni, akkor hogy küszöbölöd ki majd például a nagywc-zést?

2018. ápr. 29. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!