Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-25 év közötti fiúk közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 év közötti fiúk közül miért nem találok egy olyat sem aki egyedülálló, normális és komoly, hosszútávú kapcsolatra vágyik?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 28. 15:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ahj :D
2018. ápr. 28. 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Na jól van, nem húzlak tovább ezzel:D

Egyébként meg nem arról van szó, hogy ne találnál ilyet, hisz te magad írtad, hogy találtál csak elutasítottad.

Az egyedülálló, komoly kapcsolatra vágyó, 20-on éves fiú olyan, mint a kínai étterem Budapesten, akármerre jársz 5 percen belül tuti belebotlasz egybe, ha csak ez kéne, pofonegyszerűen találnál. Viszont olyat, akiben ez megvan és még vonzódsz is hozzá, már nehéz, enélkül pedig tényleg nincs értelme belemenni egy kapcsolatba.

2018. ápr. 28. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező! 🤗

Nos a helyzetedet átérzem. Rávettem q fejemet,hogy nekem párkapcsolat kell. Én egy rossz" kapcsolat után regisztráltam egy társkeresőre, és ott az 1000/1 érdekelt. Találkoztunk, összejöttünk. Olyan srác volt akire igazából a nők vágynak, olyan szinten, hogy hosszútávra lehessen vele tervezni (udvarias,kedves..stb). Boldog voltam mikor rátaláltam, de egy hónapig bírtam - dobtam. Akkor jöttem rá,hogy felesleges ezen rágódni, és tulajdonképpen nemis vonzódtam hozzá. Nem láttam benne a férfit, és ezért nem éreztem magamat nőként mellette. Közben exem mindig a fejemben volt, hozzá húzott a szívem. Ő is akkor már talált egy csajt, és ő keresett engem újra 2 hónap után,hogy hogyan is vagyok...A beszélgetésekből rögtön nyilvánvaló volt számunkra hogy nem vagyunk boldogok a kapcsolatunkban és igazából egymásra vágyunk. Ugyanazon a napon dobtuk akkor a "párunkat" teljesen véletlenül, majd rájöttünk hogy hiányzunk egymásnak. Ezt a rövid sztorit azért írtam le, hogy tapasztalatból mondom, ne keresd az Igazit, ne regisztrálj sehova 😂 De járj nyitott szemmel, és legyél nyitott mindenre és mindenkire az életben,mert soha nem tudhatod hogy miért pont ő pottyant eléd. Amúgy meg, fiatal vagy gondolom te is . Abszolút ráérsz :)))

2018. ápr. 29. 10:47
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Igen fiatal vagyok még:D 20 éves :)

Aranyos a sztorid utolsó :) gratulálok nektek ^^!

Hát nekem is volt barátom, de vele milliószázalek hogy nem jovunk tobbé össze :) már egy éve volt :D

Úgyhogy járok nyitott szemmel:D

Társkeresőt próbáltam, de vagy csak elkeserített, hogy aki szimpatikua volt es viszonzott is volt es normalis is nagyon messze lakik tolem es kivitelezhetetlen az egesz:) vagy nem is akar kapcsolatot es van vagy 100 párja és most ilyen fiutól én nem akarok semmit. :D:/

2018. ápr. 29. 11:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Mert 29 vagyok, és nálam meg a korombeliekkel az van, hogy fingjuk sincs, mit akarnak, meg kitől, meg hogy. D:

Valahogy csak fiatalabbak közül találok olyat, aki értelmes és tudja is, mit akar.

2018. ápr. 30. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!