Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha nem akarok hosszútávú kapcsolatot? 22/L
Figyelt kérdés
2017. okt. 28. 17:32
1/22 anonim válasza:
Nem. Sokan nem akarnak ebben a korosztályban.
3/22 anonim válasza:
Az útszélén állók sem akarnak hosszútávút:)
4/22 A kérdező kommentje:
Hát én nem szoktam az út szélén állni.. De semmi kedvem nincs az állandó aggodalmaskodásra, nem akarom, hogy megvonják a szabadságomat stb... :)
2017. okt. 28. 17:42
5/22 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, én is így vagyok mostanság. :)
6/22 anonim válasza:
Egy jó kapcsolatban nem kell semmin aggodalmaskodni, és a szabadságod csak több lesz mint előtte. Szerintem inkább fogalmazz úgy, hogy sz.r kapcsolatot nem akarsz. :)
7/22 anonim válasza:
#6 ez kamu, jó kapcsolatban is vannak problémák, kompromisszumokat kell kötni, és egy kapcsolat épp arról szól, hogy lekötöd magad valaki mellett. Persze, amíg hót szerelmes vagy, addig ez nem zavar, de tudjuk, hogy ez csak pár hónap tart...
8/22 anonim válasza:
# 7/7 Ezt azért írod, mert még nem voltál jó kapcsolatban.
9/22 anonim válasza:
#8 de, voltam nagyon szeretve és szerettem én is nagyon, most mégsem vágyok rá, inkább a szinglilétre :) Nehéz elhinni, hogy nem mindenki akar kapcsolatot?
10/22 anonim válasza:
Az a kapcsolat, ahol csak pár hónapig van intenzív szerelem eleve halálra van ítélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!