Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 26éves gazdag, átlagon felüli kinézetű férfi mit akarhat egy hétköznapi átlagos kinézetű lánytól, aki 18 éves?
Szerintem azt hogy csinálj neki egy jó pörköltet nokedlivel
Enni szeretne egy ki házi kosztot
"
Csak furcsállom, mert nálam jobbat is kaphatna, szebb nőket és nem értem az egészet."
Pont a lánynak ezt a kisebbségi komplexusát használja ki, aztán eldobja, miután megvolt neki. Én 25 éves vagyok, de nem kezdenék ki egy 18 évessel, mert számomra még túl éretlen egy 18 éves.
Nem minden 18 éves éretlen
Itt vagyok 23 evesen de nem jelentenem ki magamra ,hogy érett lennék.
Én is éretlen vagyok még.
# 10 Nem hinném, hogy bárkinek kevésbé felszínes kapcsolatai lennének attól, hogy átlagos nőkkel kezd. Nem ezen múlik egy bensőséges kapcsolat.
Gondolom a kérdező lelkileg is hétköznapinak érzi magát, és lehet, hogy nem tartja esélyesnek azt sem, hogy a férfi a személyisége miatt van vele?
Nem értem ezt a rögeszmét, ha valaki átlagos kinézetű, akkor biztosan érdekes lehet a személyisége? Höhh.
Tudtam, hogy bele fog ebbe kötni valaki. Egy 18 éves is lehet nagyon intelligens és érzelmileg érett a maga szintjén, viszont akkor se élt még annyit, mint egy 23-25 éves. Azért van különbség egy 18 éves és egy 23 éves között. Nem is kevés. Nyilván kivételek akadnak, nem tagadom. Általánosságban beszélek most.
Bármit, a férfin áll mit szeretne. Lehet hogy csak egy alkalmat, lehet hogy állandó szexkapcsolatot vagy komoly párkapcsolatot .
Nem minden férfi aki tehetős skalp gyűjtő. Lehet neki te vagy a Claudia Schiffer, nem tudhatjuk innen mi kinek mi az ideálja.
Lehet hogy a 26 éves egy 20 éves szintjén van és mindent anyu apu rakott a feneke alá.
Átlagon felüli kinezet - erre pénzzel lehet gyúrni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!