Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon akkor most tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon akkor most tetszem neki?

Figyelt kérdés
az a problémám, hogy teljesen bele vagyok zúgva egy korombeli fiúba, aki évfolyamtársam a suliban(16 éves) .Tavaly, amikor egy suliba kerültünk sokat beszélgettünk főleg MSNen élőbe nem is nagyon és én már akkor kezdtem érezni valamit..de rájöttem, hogy ő akkor más lányokkal akart összejönni(tipikus suli legjobb csajaival) aztán feladtam. Most egy év elteltével olyan fura...észrevettem, hogy állandóan néz, pedig már szinte egy éve nem is beszéltünk. Már barátnőim is mondták, hogy állandóan felém tekintget és nem tudom, vajon jelenthet-e ez valamit. Én nekem nagyon tetszik, és szeretném ha ebből több lehetne. Félek, csak azért néz, mert tudja hogy nekem ő tetszik, és hogy ezzel jácchat velem.Szerintetek? előre is köszi
2010. jún. 13. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem bejössz neki, vagy hiányol, de honnan tudta volna meg h bejössz neki?:P
2010. jún. 13. 11:52
 2/6 A kérdező kommentje:
hát nálam sajnos ez egyértelmű:D az a baj, ha valaki tetszik és rámnéz akkor azonnal elpirulok...így eléggé könnyen lelepleződök sajnosXD
2010. jún. 13. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:
A suli "legjobb csajára" hajtott, de talán rájött, hogy az, akire vágyott, ott volt a szeme előtt = te :) (Mintha én lennék az a bizonyos fiú, akiről írtál, 15 évesen. Nekem is rá kellett jönnöm bizonyos dolgokra ;)
2010. jún. 13. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Ismerős szitu.. merre laksz? :)
2010. jún. 13. 17:56
 5/6 A kérdező kommentje:
veszprém megye és ti?:)
2010. jún. 13. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:
sztem megint írjál neki
2010. jún. 13. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!