Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vakrandi!? Van akik így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kateamstrong kérdése:

Vakrandi!? Van akik így találták meg az igazit? (részletek lent! )

Figyelt kérdés

Az utóbbi fél évben elkezdetem próbálkozni az ilyen nettes ismerkedéssel. Volt már pár randim,afféle vak randik,hisz csak képről és msn alapján "ismertem" őket, és eddig csak rossz tapasztalatom volt...:(

arra vagyok kíváncsi, hogy van köztettek bárki is akinek van jó élménye is vakrandiról!?

Egyébként mások szerint jó nő vagyok és önbizalmam is van, csak mostanában sokat kellett tanulnom az érettségi miatt és nem volt időm bulizni és ez a nettes ismerkedés meg elég kényelmes, vagy váltanom kellene?

2010. jún. 13. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:
mért akarsz mindenáron ismerkedni? sztem lazíts élvezd a nyarat mindjárt vége az érettséginek utána lehet menni bulizni nyaralni lógni a haverokkal... sokkal jobb így ismerkedni.. 18 évesen meg különben se kellene azért kapcsolatban lenni mert h legyen vki... sztem a netes ismerkedés a csúnyábbaknak vagy az öregebbeknek való...
2010. jún. 13. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Eddig 5 barátnőm volt ilyen "vakrandival" (nem, nem havonta egy, 1-2 évig tartó kapcsolatok voltak). Szerintem amúgy király dolog ez a társkeresőzés; informatikus vagyok, az ismerőseim egy jelentős része is az, és nem vagyok bulizós, szóval nem igazán van alkalmam lányokat megismerni. Ez a módszer viszont remekül működik.
2010. jún. 13. 10:53
 3/5 anonim válasza:

én alapból gy álltam hozzá jó most heccből regelek aztán meglátjuk mi lesz, egyszercsak megtetszett egy srác felwettük egymást msnre elkezdtünk beszélgetni, másfél hét múlwa találkoztunk és azóta is együtt wagyunk =) lassan 8 hónapja, ő eddig a leghoszabb kapcsolatom akiwel merek hosszú táwra terwezni =)

19/L

2010. jún. 13. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
utolsónak: biztos azért írt rád mert látta h te is w-szindrómában szenvedsz... vagy csak nincs v a billentyűzeteden?
2010. jún. 13. 18:22
 5/5 stalone ***** válasza:
de egy balf..sz vagy:D w betű pff ééés? mit kell ilyenekbe belekötni gyik
2010. jún. 13. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!