Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Talalkoztam egy ferfivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talalkoztam egy ferfivel tegnap, kinek , , kell” eloszor keresni a masikat?

Figyelt kérdés

Tegnap delutan talalkoztam egy ferfivel, este meg beszeltunk 1-2 szot, en irtam neki. A talalka nagyon jol sikerult, szerintem is, es o is mondta. Viszont azota nem jelentkezett. Most varjak, mig o ir?

23N

2018. ápr. 22. 17:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8%

Próbáld ezt, ez általában segít.

Gondolj arra, amit szeretnél/nem szeretnél.

Ez estben. Keresd ki a nevét a telefonba.

Vegyél hét mély levegőt. A hetedik kilégzésnél cselekedj.

A legtöbb hétköznapi dolgot el lehet dönteni ennyi idő alatt. Amit nem, az nem hétköznapi dolog vagy nem a te döntésed.

31/f

2018. ápr. 22. 19:24
 12/19 anonim ***** válasza:
30%

" Ez nem játszma. Egyszerűen arra vagy kíváncsi, hogy érdekled-e a másikat és van benned tartás, hogy nem futsz olyan után, aki szarik a fejedre"

DE!

Pont, hogy játszma!

Ahelyett, hogy tisztáznád, hogy akkor most mi a helyzet, ahelyett gyerekes "jaj, én nem hívom 2 napig, ne gondolja, hogy... " játékba kezdesz

2018. ápr. 22. 19:43
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

#12 Nekem mindegy, hogy minek nevezzük, az egész dolog lényege az emberi pszichológián alapszik. Miszerint mindenki azt értékeli leginkább, akit nem kap meg könnyen, akiben van egy kis titokzatosság. Nem kell túltolni a dolgot és semlegesnek mutatkozni, de ne kínáld fel magad tálcán senkinek, ennyi, meg kell találni az arany középutat.

Persze nem kötelező ez az elv alapján párt keresni, csak akkor ne is csodálkozz, ha folyton átvernek és kihasználnak, mert futsz olyanok után, akik nem futnának utánad :D

2018. ápr. 22. 21:34
 14/19 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Vegul irtam neki, egy program utam ereklode, amin tudtam, hogy i reszt vett. Font van azota is, de nem is latta, nem is irt vissza.

2018. ápr. 22. 23:45
 15/19 A kérdező kommentje:

Pedig elotte folyamatosan beszelgettunk, tenyleg minden felerol. Kinek hogy telt a napja, ki hova megy epp, mit csinal az nap, mikor vegez a munkaban.

Randevu alatt is mondta, hogy nagyon orul, hogy talalkozhatott velem.

Ne hulyesegnem tartom ezt a jatszmazast, nem ertem, ha egyszer szimpatikus a masik, mert kellene napokat varni egy uzenet irassal..

2018. ápr. 23. 00:25
 16/19 anonim ***** válasza:
32%

" Nekem mindegy, hogy minek nevezzük, az egész dolog lényege az emberi pszichológián alapszik."

LOL...

majd ha pszichológiát nem Coelho könyvei alapján képzeled el, akkor nem fogsz ilyen nevetségesen érvelni.

2018. ápr. 23. 19:13
 17/19 anonim ***** válasza:
78%

"Vegul irtam neki, egy program utam ereklode, amin tudtam, hogy i reszt vett. Font van azota is, de nem is latta, nem is irt vissza."

Látod!

Nem azt kell nézni, hogy kin van a sor, hanem írni, kérdezni.

Most már egyértelmű a helyzet, lépj tovább

2018. ápr. 23. 19:18
 18/19 anonim ***** válasza:

#16 Elég sok férfival ismerkedtem már életemben, hogy tudjam, hogy mi mozgatja őket. Coelho könyveket soha nem olvastam, egész egyszerűen a tapasztalataimból vontam le következtetést :) Mindig annak vagyok a legérdekesebb, akit kicsit leszarok, akinek kihívás vagyok. Hidd el, hogy jobban örülnék, ha nem kéne játszmázni, csak akkor meg pikkpakk ráunnak az emberre :D

És úgy látszik, hogy be is jött a papírforma, a srácot nem érdekli a kérdező. Ehhez felesleges is volt ráírni, egyértelmű volt már abból, hogy nem jelentkezett.

2018. ápr. 24. 06:47
 19/19 A kérdező kommentje:

Akkor miert erzekelteti talalka alatt, hogy bejovok neki?

Tobb utalast is tett erre. Volt erintes, csok..

2018. ápr. 25. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!