Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első talin együtt alvás?
Én első találkozón feküdtem le egy szűz lánnyal, sajnos havi szinten csak 1x tudunk találkozni; de nem ezért vagyok vele.
Szeretem és bármit megadnék érte.
És már 8 hónapja vagyunk együtt.
Ha a helyedben lennék, biztos, hogy nem aludnék együtt valakivel első találkozás után, pláne nem így, hogy írod, hogy te nem szeretnél lefeküdni vele. Nem azt írom, hogy erőszakoskodni fog, de próbálkozik majd, hogy több is legyen, mint csak alvás.
Igazán haza tudna menni a találkozó után, ez csak egy manipulatív kísérlete, hogy csak akkor utazik hozzád, ha már azonnal ott is aludhat nálad/veled.
Szupiii!! Újabb embert sikerült lebeszélni egy randiról, dingdingding!
Nos, köszönjük, hogy a gyakorikérdéseket választotta. Ha esetleg ismét kételkedni fog abban, hogy talán nem a macskáival szeretne élni élete végéig akkor keressen fel minket tüstént és garantáljuk, hogy minden erőnket bevetjük annak érdekében, hogy semmilyen kapcsolatot ne tudjon kialakítani senkivel.
Viszontlátásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!