Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első talin együtt alvás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első talin együtt alvás?

Figyelt kérdés
Szóval lenne egy srác akivel először talalkoznank, és Ő ugy akarja hogy vagy en menjek fel hozza ahol lakik(de en nem akarok elsore felmenni hozza) vagy o jonne le hozzam,3orara lakik,es o csak igy jonne le hozzam ha itt aludhatna. Szerintetek engedjem hogy itt aludjon? Mert ismerem magam,mar tobbszor is aludtam sraccal es nem fekudtem le veluk,tudok uralkodni magamon,de nekem ugy tunik,hogy szexelni szeretne fokepp... Bele menjek vagy ne? Nem tudom mi lenne a helyes.
2018. ápr. 21. 23:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21%

Én első találkozón feküdtem le egy szűz lánnyal, sajnos havi szinten csak 1x tudunk találkozni; de nem ezért vagyok vele.

Szeretem és bármit megadnék érte.

És már 8 hónapja vagyunk együtt.

2018. ápr. 22. 06:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha eleve így áll hozzá, akkor ne menj bele! 3 óra semmi. Regel jön, találkoztok, délután-este hazamegy. Nem bonyolult.
2018. ápr. 22. 09:00
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
Annyira sok eszed van, hogy úgyis meg fog dugni első talin. Te tudsz uralkodni magadon, róla viszont halvány fingod nincs, hogy milyen valójában.
2018. ápr. 22. 10:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha a helyedben lennék, biztos, hogy nem aludnék együtt valakivel első találkozás után, pláne nem így, hogy írod, hogy te nem szeretnél lefeküdni vele. Nem azt írom, hogy erőszakoskodni fog, de próbálkozik majd, hogy több is legyen, mint csak alvás.

Igazán haza tudna menni a találkozó után, ez csak egy manipulatív kísérlete, hogy csak akkor utazik hozzád, ha már azonnal ott is aludhat nálad/veled.

2018. ápr. 22. 18:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem. Azt se tudom kicsoda lehet nem is szimpatikus élőben. Lehet tolvaj. Lehet simán csak szexet akar.
2018. ápr. 22. 19:50
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem mentem bele! :) és a szexre ment igen:D
2018. ápr. 23. 20:08
 17/19 anonim ***** válasza:
14%

Szupiii!! Újabb embert sikerült lebeszélni egy randiról, dingdingding!

Nos, köszönjük, hogy a gyakorikérdéseket választotta. Ha esetleg ismét kételkedni fog abban, hogy talán nem a macskáival szeretne élni élete végéig akkor keressen fel minket tüstént és garantáljuk, hogy minden erőnket bevetjük annak érdekében, hogy semmilyen kapcsolatot ne tudjon kialakítani senkivel.

Viszontlátásra.

2018. ápr. 23. 20:22
 18/19 A kérdező kommentje:
Haha...
2018. ápr. 23. 23:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Lehet h a macskai helyett egy olyan tarssal aki megbecsuli es nem csak a p!nat latja benne... ez tenyleg sz*r opcio....jah,nem! Grat kerdezo, jon majd jobb.
2018. ápr. 25. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!