Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka annak, hogy szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy szinte vonzom a mentálisan beteg nőket?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 21. 10:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi a xarkasztikusért, nem ment át a gyk szűrőn rendesen leírva... :D
2018. ápr. 21. 10:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez elég ijesztő. Én nő vagyok, de ismerettségi körömben van férfi, aki szintén az ilyen nőket vonzza be. Nála az lehet a gond, hogy teljesen szét van esve az élete, napról napra él, stb. Aztán ha valaki szóba áll vele mindig úgy adja elő, hogy életre szóló kapcsolat lesz, hú de nagyon szerelmes, persze 2 hónap után mindig vége lesz... Javaslom, hogy nézz körül az életedben, hogy minden rendben van-e, mert ez nem lehet véletlen, hogy csak ilyeneket vonzasz be.
2018. ápr. 21. 11:17
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Szinte mindenki beteg mentálisan, csak sokan egészségesnek vélik, ami beteg.
2018. ápr. 21. 11:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Küld át nekem, mert sajna rám még olyanok sem hajtanak:(.
2018. ápr. 21. 15:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem bantasbol es beszolasbol mondom, hanem nekem ez a megfigyelesem: egy fura alakkal barki osszeakadhat, de sokkal csak a szinten fura alakok. Nem kell neked is diagnosztizalt betegnek lenned, eleg csak masnak, furanak lenned. Ennel jobban nem szeretnem definialni a furat, mert sokfelek az emberek.
2018. ápr. 21. 20:51
 16/16 Lifeishard ***** válasza:
100%
Abszolút nem bántásból írom, de tarts egy önvizsgálatot...
2018. ápr. 21. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!