Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka annak, hogy szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy szinte vonzom a mentálisan beteg nőket?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 21. 10:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%
Ha megkaptad a választ; akkor légyszi nekem is cc-zd. Köszi.
2018. ápr. 21. 10:13
 2/16 anonim ***** válasza:
11%

Nekem is johet. En is ezeket fogom ki. Szellemileg totalisan zart osztaly. Nincs aprllata. Zart osztaly. Sot volt olya akit a zartrol atraktak a nyilt osztalyra. Es onnan jott randira. Es 8 elott visszakellett menjen a nyilt osztalyra, nappali korhazi kezelesben volt.

Szoval en is kerem a valaszt. Es ebbol mar nem 5-10 lany volt nekem az utobbbi idoben. Hanem tobb.

2018. ápr. 21. 10:15
 3/16 anonim ***** válasza:
29%
Arra nem gondoltál, hogy a legtöbb nő ilyen?
2018. ápr. 21. 10:18
 4/16 anonim ***** válasza:
44%
Van másfajta is? Valószínű, ők nem tartják betegnek magukat, őszerintük, teljesen természetes a viselkedésük. Mindig ilyen nőkkel találkozol, lehet nálad van baj.
2018. ápr. 21. 10:18
 5/16 A kérdező kommentje:
Konkrétan olyanra gondolok, akit kezelnek és gyógyszert is szed.
2018. ápr. 21. 10:21
 6/16 anonim ***** válasza:
12%

Az már a jobbik eset. Bár az ilyeneket messziről kerülöm. Mentális kezelés meg pszichológus...

Családi tragedian kívül nem tudom mi olyan baromi nehéz egy nő életében ahhoz, hogy mentális kezelésre szoruljon.

2018. ápr. 21. 10:25
 7/16 anonim ***** válasza:
Jesszus, nagyon sajnálom, hogy ilyen nőkkel hoz össze a sors. Lehet, hogy az ismerkedési szokásodon kellene változtatni...egyébként én is botlottam már bele pszichésen sérült férfiba...de azért reménykedem, hogy létezik még "normális" férfi, és nagyon szeretném végre, ha valami csoda folytán találkoznék vele... :)
2018. ápr. 21. 10:31
 8/16 anonim ***** válasza:
79%

Nőként írok. Sajnos a tinik körében ez igen gyakori. Széttört családok, nevelőapák,akár az ötödik, apa, anya nélküli kisgyermekkor. Sokszor szexuális bántalmazás pl. pont a műfatertól (találkoztam nem eggyel).. Vagy csak örökös veszekedés az otthonban, elhanyagolt gyermekkor. Aztán korai szexuális élet, sok-sok szexuális együttlét fűvel-fával, szétesett psziché.

Ezek a lányok alkalmatlanok párkapcsolatra, nem is kell ebbe belekezdeni. Sem normális mintája nem volt, sem érzelmi intelligenciája, türelme, stabil személyisége..

Hanyagold már az első perc után.

Nem, Jaguár, nem a legtöbb nő ilyen, de sajnos, ahogy romlik a családok állapota, egyre több lány lesz ilyen, ez való igaz.

2018. ápr. 21. 10:35
 9/16 anonim ***** válasza:
Én egy ilyet se ismerek,rossz helyen keresgélsz.
2018. ápr. 21. 10:43
 10/16 anonim ***** válasza:
27%

Sztem ez teljesen "normális" dolog. Én is botlottam bele mentálisan beteg férfiba, de nem is csodálkoztam. Akkoriban éppen a válás előtt álltam, teljesen magam alatt. Mindegy volt ki (jó nem), de vkivel szerettem volna ismizni, h visszakaphassam nőiességem, vmi pozitív visszajelzést kapjak. Aztán, hogy hogy nem sorra "belebotlottam" szintén sérült férfiakba. Ez teljesen rendben van. Szinte érzem, h amilyen szinten vagyok én, olyan férfiak közelednek. Így, amíg azt nem mondom, h most már teljesen rendben vagyok, addig szinte xarkasztikus belső mosollyal kísérem érzéseimet, ismijeimet, ha épp akad, vagy kedvem van ismerkedni. Jó tükör, semmmi más.

Úgy hogy Kérdező, magadba is nézzél, lehet h a rendszerhiba a jelenlegi programodban van... :)

2018. ápr. 21. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!