Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A kétütemű trabantomba beültet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kétütemű trabantomba beültethetek plázacica lányt?

Figyelt kérdés
Bejöttem nem is egynek jó a megjelenésem viszont egy NDK gyártmányú kétütemű Trabant 601 S autón van. Bemerjem ültetni az autómban? Bár hülye kérdés de mégis tudnom kell mi a helyzet ilyenkor. 28/F
2010. jún. 12. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, az autó után is kötheted. ;)
2010. jún. 12. 21:56
 2/12 anonim válasza:
simán:D
2010. jún. 12. 21:58
 3/12 anonim ***** válasza:
szerintem mint ahogy a reklámban is van vágj ki egy nagy posztert az egyik hírdetötábláról ragaszd a kocsid oldalára és úgy ültesd be ha egy butus kis szőke plázacicáról van szó nem lesz gond simán elhiszi hogy belülröl már lelakott.
2010. jún. 12. 21:59
 4/12 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy be!

Add rá, mutasd meg mit tud a pokolgépezet, és a kilincsen fordulást se hagyd ki!

2010. jún. 12. 22:03
 5/12 A kérdező kommentje:
A trabi belseje autóhifit is tartalmaz + kék LED-em is van. motorja viszont tuningolt és a 130-at simán viszi.
2010. jún. 12. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:
persze sőt sokkal jobb is mint más kocsi mert itt át tudsz nyúlni a lábaddal az ővéhez és ő is.Ez halál komoly tök jó hogy stírölheted a lábát meg ilyenek.Sőt ha fulladozik alapjáratba a motor akkor megkérheted hogy nyomja a gázt amíg te fékezel/nyomod a kuplungot.Így azt is lemérheted hogy milyen finom ha 7 ezerig pörgeti akkor....ha csak 4900ig akkor minden oks. Jó kocsizást
2010. jún. 12. 22:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Hú bakker! Ez odab*sz :)
2010. jún. 12. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Igy könnyen megtudhatod hogy mennyire szeret az a csaj, úgyanis jobbik esetben nem a kocsid után kellene hogy szeressen hanem magad után.
2010. jún. 12. 22:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Igaz hogy tankolásnál külön kell kevernem az olajat de én totál meg vagyok elégedve az én kis trabikámmal. 1 hónapja egy dízel zöldséges mercit aláztam le lámpától lámpáig :)
2010. jún. 12. 22:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem 601 Universal-om volt. És tényleg az a jó benne, hogy nincs középkonzol (ahol a botváltó lenne). A legkirályabb autó
2010. jún. 12. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!