Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nővérem 16 éves és még nem volt pasija. Normális ez?
Szia!
Nekem 17 évesen volt először pasim... Lehet, hogy egyszerűen csak nem érdeklik még a fiúk. Szerintem beszélgess vele erről a témáról. ;)
17 évesen volt először barátom. és egyáltalán nem bánom h nem előbb. minek elsietni? csak mert ez a divat?!
ugyan már!
Sokkal normálisabb, mintha 14 evesen mar lenne..
Teljesen rendben van, sőt!
Miért ne lenne normális??? -.-"
Kezdem elhinni, hogy ma már az a "normális" ha egy lány 14 évesen elveszti a szüzességét. (mert sokkal nagyobb ügyet csinálnak abból, hogy van aki még 19 évesen szűz, mint az, ha valaki 15 évesen már nem szűz...)
Amúgy én is 16 vagyok. És még nincs barátom. Lett volna rá alkalmam, mert sokan akarnak velem járni. Nem vagyok se csúnyább, se butább az átlagnál. (sőt...) Csak egyszerűen nem adom magam könnyen. Még nem találkoztam olyan fiúval akibe tényleg szerelmes lennék. Annak meg nem látom értelmét, amit a 14 évesek csinálnak. Hogy "járnak" de még azt se tudják mi a szerelem... Komolyan, még ilyen korban nagyom éretlenek a fiúk!!!(tisztelet a kivételnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!