Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nővérem 16 éves és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nővérem 16 éves és még nem volt pasija. Normális ez?

Figyelt kérdés
Nem olyan szép, viszont okos és kedves. Gáz, hogy nem volt neki? Már itt az ideje, nem?
2008. okt. 29. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is 16 vagyok és még nekem se volt. Nem tudom, h gáz-e, de szerintem ez az ő döntése. Amúgy te mennyi idős vagy és volt már barátod?
2008. okt. 29. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 17 évesen volt először pasim... Lehet, hogy egyszerűen csak nem érdeklik még a fiúk. Szerintem beszélgess vele erről a témáról. ;)

2008. okt. 29. 18:51
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
én is 16 vagyok, és még nekem sem volt. hány éves vagy?? neked már volt?!... miért ne lenne normális?? ő érzi, h. mikor van szüksége valakire. azt pedig ne is említsd neki, h. nem szép, és ezért nincs pasija! az, h. valakinek van pasija azon múlik, h. hol van, és milyen emberek veszik körül! mert én láttam bányarémet is, aki minden héten mással jár kézenfogva, de tök szép csajt is aki egyedül volt... a nővéred meg nem marad le semmiről sem...
2008. okt. 29. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen volt először barátom. és egyáltalán nem bánom h nem előbb. minek elsietni? csak mert ez a divat?!

ugyan már!

2008. okt. 29. 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Mintha a húgomat hallanám. 19 éves leszek lassan, és most két hónapja ismerkedtem meg életem első barátjával. Ő is azzal nyagatott, hogy már itt az ideje. Hidd el 16 évesen, még ráér. És ha elfogadsz egy tanácsot egy nővértől, akkor ne üsd bele az orrodat nagyon ezekbe a dolgokba.
2008. okt. 29. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Sokkal normálisabb, mintha 14 evesen mar lenne..

Teljesen rendben van, sőt!

2008. okt. 30. 01:59
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem is 16 évesen volt az első barátom:) és szerintem egyáltalán nem gáz:) ráérünk még pasikkal bajlódni:)
2008. okt. 31. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Teljesen normális.
2009. okt. 26. 16:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne normális??? -.-"

Kezdem elhinni, hogy ma már az a "normális" ha egy lány 14 évesen elveszti a szüzességét. (mert sokkal nagyobb ügyet csinálnak abból, hogy van aki még 19 évesen szűz, mint az, ha valaki 15 évesen már nem szűz...)

Amúgy én is 16 vagyok. És még nincs barátom. Lett volna rá alkalmam, mert sokan akarnak velem járni. Nem vagyok se csúnyább, se butább az átlagnál. (sőt...) Csak egyszerűen nem adom magam könnyen. Még nem találkoztam olyan fiúval akibe tényleg szerelmes lennék. Annak meg nem látom értelmét, amit a 14 évesek csinálnak. Hogy "járnak" de még azt se tudják mi a szerelem... Komolyan, még ilyen korban nagyom éretlenek a fiúk!!!(tisztelet a kivételnek)

2011. júl. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!