Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak lányoktól kérdezem 40-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak lányoktól kérdezem 40-es fiatalos pasiként tetszenek a 18 év körüli csajok. Ilyen idős lányoknál gáz, ha probálkozok vagy imponálna nektek? Összejönétek ilyen idős pasival?

Figyelt kérdés
Kort is légyszi

2018. ápr. 18. 22:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
43%

21-es! Gondolom pasi vagy.....

Hát ennyi idősen szerinted kit választok? Pl. egy 18 éves srácot vagy egy 40-est???? Bocsi, de nincs apakomplexusom......

2018. ápr. 20. 23:46
 22/28 anonim ***** válasza:
48%

Kösz, nem kérek apámkorú pasiból. És még szánalmas is az ilyen kapuzárásos,félpedofil pasi...

19/L

2018. ápr. 21. 07:22
 23/28 anonim ***** válasza:
72%
Én igen.
2018. máj. 7. 02:19
 24/28 anonim ***** válasza:
95%
Én is, egyértelműen, kevés korombelivel értek szót, de rájuk se tudok férfiként tekinteni. 19/L
2018. jún. 14. 01:31
 25/28 anonim válasza:
100%

Nekem 40 a barátom, 19 vagyok.

A mi "sztorinkban" csak az a furcsa, hogy én mindig is azt gondoltam, hogy sosem tudnék nálam sokkal idősebb pasival együtt lenni, merthogy "nincs apakomplexusom" és hogy "nem kéne mert öreg" és hogy "úgysem tudná megadni azt az életet amire vágyom".

Aztán ez az elméletem teljesen felborult mikor megismertem.

2018. aug. 3. 18:32
 26/28 3.14159265357989 ***** válasza:
8%

Én 20 éves vagyok, az még 18 körülinek számít gondolom.

Maximum 4 évvel idősebb embert képzelek magam mellé, a férfiak úgyis előbb halnak, hát miért legyek életem utolsó 10 évében egyedül? Egy nálam 20 évvel idősebb pasinál ez 25-30 év egyedüllétet jelentene utána.

Meg én 10-12 év múlva tervezek gyereket, hát 50-52 évesek akarsz apuka lenni? :D

(amúgy a szüleim 50+-ok mindketten, szóval nekem nem az lenne a baj, hogy "úristen, egyidős apámmal!", mert nem)

Csak közösülős kapcsolatot meg nem keresek, szóval ez is kiesett.

2018. aug. 4. 14:34
 27/28 anonim ***** válasza:

Bocs hogy ezt mondom, de a 40 az már tényleg pedofil kategória. Én anno szalagavatókat szerveztem, tanítottam be táncokat, mindig volt olyan lány aki elkezdett flörtölni velem. Arra is volt precedens, hogy összejöttem némelyikkel, de főleg amíg 25 év alatt voltam. Ez úgy 30 éves koromig ment, utána már nagyon rossz szemmel néztek rám emiatt, volt olyan igazgató aki szóvá is tette az egyik iskolában. Kihangsúlyozom, hogy nem én csaptam a szelet a lányoknak, hanem ők keresték a társaságom, még versenyeztek egymással ki ér célba. Minden lány akivel összejöttem és lefeküdtem elmúlt 18 éves, erre különösen vigyáztam. Őszesen 1 lány volt akivel huzamosabb ideig együtt is életem utána, a többi pár hét alatt lecsengett.

Most a másik fél szemszögéből nézem a dolgot, van egy 5 éves kislányom. Ha lányom odajönne hozzám és azt mondaná 18 évesen, hogy egy 20 évvel idősebb férfiba lenne szerelemes, akkor biztosan elbeszélgetnék vele, de nem tiltanám meg. Ha a pasi nyomulna rá és győzködné, akkor viszont a férfivel beszélgetnék el elég határozottan.

2020. márc. 3. 12:59
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

"27" vagyok

Van egy ismerős házaspár ahol 17 év a korkülönbség. A férfi 12 évesen ismerte meg a feleségét, az edzője volt. A lány amikor először meglátta már elhatározta hogy a felesége lesz, és így is lett. A nő apja csak annyit kért a lányától, hogy várjon amíg 20 éves nem lesz, de nem tiltotta a kapcsolatot, 17 évesen már a férfival élt együtt és 20 évesen megházasodtak.

2020. márc. 3. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!