Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megalazottnak erzem magam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalazottnak erzem magam. Miert igy kell ezt csinálni?

Figyelt kérdés

Hónapokig ismerkedtem egy fiuval tarskereson, találkoztunk is. Aztán elkezdett egy ritkábban válaszolni, ket naponta, majd negy-öt naponta. Gondoltam megyén jöttem be neki, úgyhogy csak egyszavas válaszaim voltak az utóbbi időkben, hogy akkor lezárjuk a beszélgest es ennyi. Viszont mindig kerdezett valamit, úgyhogy elkezdtem reménykedni hatha van meg esely, hisz nem ugy tunt mint aki leakarja zárni a beszelgetst. Azután kezdodott az egyre ritkább valaszadas. Legutolsó uzenetem is egy kerdes volt, ez volt az utolsó amit küldtem neki, erre majdnem pontosan 7 napja nem válaszolt. Tudom, hogy ennek annyi, de nem ertem miert nem lehet ezt tisztázni, főleg több hónapnyi ismerkedés utan. Megalazottnak erzem magam, felek attól is ha esetleg osszefutunk hogy reagaljak :D Miert jo ez egyeseknek, hogy eltűnnek? Miert nem lehet tisztességesen lezárni? Illetve mit tegyek ez ellen a nagy megalázott erzes ellen? Eléggé rossz... :D

20/L

2018. ápr. 12. 12:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem értem miért foglalkozol még ezzel. Magasról le kell fo....ni az ilyeneket. Azt sem értem miért érzed magad megalázottnak. Nem kell. Ne törődj az ilyenekkel.
2018. ápr. 12. 12:54
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha 3napig nem ír rákérdezek mi van,ha nem válaszol törlöm/tiltom.Senkire nem pazarlok időt.Lépj tovább ennek a gyereknek nem kellesz,és találsz ezerszer különbet rövid időn belül.
2018. ápr. 12. 12:55
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
Nyugodtan közöld vele, hogy töketlen, mert nem merte megmondani és felvállalni amit gondol és érez.Te eltudod engedni, ő meg tanul belőle.
2018. ápr. 12. 13:06
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki, hogy nem látod értelmét így tovább folytatni az ismerkedést.
2018. ápr. 12. 13:08
 5/20 anonim ***** válasza:
75%
Az ilyeneket hívják gyáva fiúnak/férfinak. Rosszul ismerted meg. Ne foglalkozz tovább te sem vele, nem érdemli meg.
2018. ápr. 12. 13:12
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem a te " problémád", a hiba nem a te készülékedben van. Megértem, hogy rosszul esik, de muszáj megtanulnia az embernek nem felvenni az ilyen " ingeket"...
2018. ápr. 12. 13:32
 7/20 anonim ***** válasza:

Valakivel 4 honapig leveleztem, majd egy ido utan kezdett egy szavas valaszokat adni és végül nem irt sokaig.

Felvetettem többszor is a talalkozast, de a felenk termeszete miatt meg azt sem tudta megmondani miert nem szeretne eloben is beszelgetni. Irni persze egesz nap volt kedve...

Eleg kiabraditonak tartom, ha valaki még elköszönni sem tud normalisan, még ha internetes beszelgetes, akkor is. Nem tul nagy elvaras egy "bocs, inkabb megse".

Ezzel en nem erzem ugy hogy vesztettem volna barmit, csak ő.

Nem hiszem hogy túl konnyen talal olyat, aki elfogadja amilyen, mivel elegge magaba fordulo szemlyiseg, baratok nelkul.

ne erezd magad megalazottnak, sajat magukat minositik le az ilyen szemelyek.

Nem biztos, hogy idővel jobban erezned magad, ezt tudatosan kell néhány szempont alapjan végiggondolnod.

Remelem tudtam valamennyit segiteni.

2018. ápr. 12. 13:32
 8/20 anonim ***** válasza:
Aki pár órán belül nem válaszol(hacsak nincs rá valami komolyabb oka), azt szimplán nem érdekled. Ha napokig, az meg már egyenesen garancia rá. Nemis érdemes agyalni rajta.
2018. ápr. 12. 13:44
 9/20 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat, meg egy level kivételével a privát valaszokat is, kicsit ontottetek belém egy kis életet :)

Sajnos számomra sosem volt konnyu elengedni embereket, ráadásul igy pláne nem konnyu, hogy kb mar majdnem kapcsolatban vagytok, egesz nap ra gondolsz o meg egyik napról a másikra ignoral, sajnos meg mindig agyalok rajta mert rosszul esett, nem ilyen embernek ismertem meg.

Koszi azoknak is akik azt irtak írjak neki, de szerintem nem fogok, elég nyilvánvaló az ignoralas, csak meg inkabb megalazottnak éreznem magam ha meg írnék neki, nem kell mar ra energiát pazarolni. Csak sajnos rossz erzes.

2018. ápr. 12. 13:56
 10/20 anonim ***** válasza:

Nem megalazottsag, ha irsz neki.

Inkább a rajta és a problémán valo felülemelkedés.

Te különb vagy nála, képes vagy valakitol elköszönni.

Egyszer el kell bucsuzzunk a szereteinktől, ami elég fájdalmas tud lenni.

De elengedni is tudni kell. Talan igy a lezárás és a továbblépés is könnyebb, ha már biztosan tudod, hogy vége.

Nem reménykedsz, hogy hátha...

Ahogy a mondásban áll:

"Azt tudod csak elengedni, akit igazán szeretsz"

2018. ápr. 12. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!