Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jófiú vagyok, nagyon ütős humorral, határozott fellépéssel és átlagos testalkattal és "vékony pénztárcával". Akkor mi a probléma?
A probléma: nem ismerlek:D
De tényleg:)
Kapjátok be...mi az, hogy minden nő kövér, aki a jófiúkra bukik??? Én a normális hapsikra bukom, nem a menőjenőkre, és lesz@rom a pénzét...
A jelenlegi szerelmem egyetemista...otthon ő fizeti a számlákat meg minden, eközben meg albérletben él itt...!
Egyáltalán nem veti fel a pénz..., de én mégis szeretem, teljesen oda vagyok érte*_* hogy miért?
A kisugárzása miatt...ahhh olyan szexi...magabiztos...
Jóképű, figyelmes, okos, intelligens, lovagias, szerény (!), tisztelettudó, jólelkű, lelkiismeretes, szenvedélyes...áhh még tudnám sorolni...
kedves, önzetlen...meg minden...annyira imádom...
És iszonyat jól néz ki...és még sem kurv@pecér^^
Jah...és nem vagyok kövér...b@ssza meg:D 167 cm 60 kg vagyok...és ez a 60 kg sem háj...tisztára kicombosodtam, mert gyalog járok mindenhova...az egyetem is 30 percre van intenzív sétával:D
22éves lány vagyok,és nevezhető kockának,mert infon végeztem emelett, társaság kedvelő, sokak szerint kedvesnek mondható, jó alakkal rendelkező, és még szerény is vagyok:D
sportolok,nem csaltam meg eddig barátaimat, engem csaltak meg... jófiúk is.. akik nem macsó, bunkó kategóriába tartoztak!Nah kedves kérdező erre varjál gombot!
Angel
Ismeretlenül hogyan mondjam meg mi a baj. O.o Leírásod alapján minden rendben. Csak valszeg rossz helyen próbálkozol.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!