Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jófiú vagyok, nagyon ütős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jófiú vagyok, nagyon ütős humorral, határozott fellépéssel és átlagos testalkattal és "vékony pénztárcával". Akkor mi a probléma?

Figyelt kérdés
A nők kizárólag a rosszfiúkat szeretik. Én jófiú vagyok és tudok kemény is lenni. Csak nem értem miért nem kellek senkinek? A korommal viszont nem dicsekszek.
2010. jún. 12. 00:56
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

A probléma: nem ismerlek:D

De tényleg:)

2010. jún. 16. 17:25
 42/47 anonim ***** válasza:
szerintem azé mert: roma vagy!
2010. jún. 16. 17:37
 43/47 anonim ***** válasza:

Kapjátok be...mi az, hogy minden nő kövér, aki a jófiúkra bukik??? Én a normális hapsikra bukom, nem a menőjenőkre, és lesz@rom a pénzét...

A jelenlegi szerelmem egyetemista...otthon ő fizeti a számlákat meg minden, eközben meg albérletben él itt...!

Egyáltalán nem veti fel a pénz..., de én mégis szeretem, teljesen oda vagyok érte*_* hogy miért?

A kisugárzása miatt...ahhh olyan szexi...magabiztos...

Jóképű, figyelmes, okos, intelligens, lovagias, szerény (!), tisztelettudó, jólelkű, lelkiismeretes, szenvedélyes...áhh még tudnám sorolni...

kedves, önzetlen...meg minden...annyira imádom...

És iszonyat jól néz ki...és még sem kurv@pecér^^

Jah...és nem vagyok kövér...b@ssza meg:D 167 cm 60 kg vagyok...és ez a 60 kg sem háj...tisztára kicombosodtam, mert gyalog járok mindenhova...az egyetem is 30 percre van intenzív sétával:D

2010. jún. 16. 18:23
 44/47 gabriell88 ***** válasza:

22éves lány vagyok,és nevezhető kockának,mert infon végeztem emelett, társaság kedvelő, sokak szerint kedvesnek mondható, jó alakkal rendelkező, és még szerény is vagyok:D

sportolok,nem csaltam meg eddig barátaimat, engem csaltak meg... jófiúk is.. akik nem macsó, bunkó kategóriába tartoztak!Nah kedves kérdező erre varjál gombot!

Angel

2010. jún. 16. 18:23
 45/47 anonim ***** válasza:

Ismeretlenül hogyan mondjam meg mi a baj. O.o Leírásod alapján minden rendben. Csak valszeg rossz helyen próbálkozol.

19/l

2010. jún. 16. 18:30
 46/47 anonim ***** válasza:
vagy rohadt ronda vagy,amihez mérhetetlen ego társul
2010. jún. 16. 18:46
 47/47 A kérdező kommentje:
Angel! Lehet hogy igazad van, de én sajnos csak a rossz példát láttam. Csak a bunyózós férfinak lehet normális kapcsolata. Ez csak az én meglátásom és igyekszem észrevenni ezt a válaszodban szereplő jó példát.
2010. jún. 16. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!