Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jófiú vagyok, nagyon ütős humorral, határozott fellépéssel és átlagos testalkattal és "vékony pénztárcával". Akkor mi a probléma?
Figyelt kérdés
A nők kizárólag a rosszfiúkat szeretik. Én jófiú vagyok és tudok kemény is lenni. Csak nem értem miért nem kellek senkinek? A korommal viszont nem dicsekszek.2010. jún. 12. 00:56
21/47 anonim válasza:
"Utolsó"
Ha jó fiú vagy, hogy volt udvarlód?
A kérdezőnek:
Én pl. nem vagyok vékony, és mégis megtaláltam a boldogságot, és egy olyan fiú mellett aki közel sem volt mondható jónak..!
Ez az általánosítés hülyeség. Te még nem alálkoztál azzal a személlyel aki a kedvedért tudna változni, vagy te tudnál a kedvéért változni! Vagyis, olyannal akivel össze tudnál csiszolódni!
Egyébként meg a vékony csajoknak sem jó mindig, volt egy barátnőm, aki a gimi alatt nem talált barátot magának, és most sem igazán akad neki senki. Pedig szép csaj volt, igazi egyéniséggel.... de nem jött el neki az akit várt.
Gondolj sokat arra amit szeretnél/akit szeretnél, de nem keresd! Majd jön :)
22/47 anonim válasza:
hmm.. na, sztem senkinek, senki kedvéért nem kellene változnia. de amugy én mostmár csak a jofiukat szeretem, és nem vok kövér. :))
23/47 anonim válasza:
Igazából egy suliba jártunk a csajjal. Már csak jártunk, mert idén ballagtam, ő most fejezi be az elsőt. Felvett msn-re, de nekem nem tetszett, mert nekem elég nagy igényeim vannak. Egyébként a lány folyton kint állt a korlátnál az aula felett, és bámult engem, amíg kint voltam az aulában. Már kissé zavaró volt. Msn-en nem sokat írtam neki, így felhagyott az udvarlással. Hát, ennyi a sztori.
24/47 A kérdező kommentje:
Elhihetem az utolsó állítását vagy csak blöff?
2010. jún. 12. 01:21
25/47 A kérdező kommentje:
Mármint a 01:19esét
2010. jún. 12. 01:21
26/47 anonim válasza:
hidd el. de megnézhetsz fb-n is.. h elhidd, h nem vok kövér. :D
27/47 anonim válasza:
es valaszolhatnal a kérdésemre.. eddig még senki nem irt. :S
28/47 A kérdező kommentje:
Mi volt a kérdésed? És mi az az fb ahol megnézhetlek?
2010. jún. 12. 01:28
29/47 anonim válasza:
Ha jól sejtem, fészbuk akar lenni : D
30/47 anonim válasza:
igen.. fb.. mondd a neved, megkereslek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!