Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejövök neki? (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki? (? )

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy randim. Tetszik a hölgy. Okos, ertelmes, szep, teljesen normális. Nagyon jól elbeszélgettünk, sokszor nevetett, értette a poénjaimat. Igazából hamar vége lett a randinak mert mennie kellett. Azt hogy miert, leírom privátban annak akit érdekel. A végén mondta is hogy örül hogy találkoztunk. Utána mikor irtam neki...hát nem is tudom. Ugyan úgy beszelunk mint eddig. Nem érzem hogy le akarna rázni. Hogyan derítsem ki hogy akar e többet? Vagy hogy bejövök e neki? Várjak a következő randiig? Kicsit tanácstalan vagyok.

20/F

2018. ápr. 7. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha találkozik veled ezután is, bejössz neki, ha viszont nem ír vissza csak sokára, vagy halogatja a randit, akkor nem.

A dolgok sokkal egyszerűbbek annál, mint ahogyan egyesek megbonyolítják maguknak.

U.i.: nyomulni viszont ne nyomulj! Annál gázabb nincs, mint amikor egy fickó úgy ragad, mint egy matrica.

2018. ápr. 7. 14:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Első randira szerintem nem sok mindent lehet alapozni. Volt olyan tapasztalatom is, hogy szinte tökéletes volt, végig beszéltünk és nevettünk, megvolt a szikra, a végén csók és már akkor megbeszéltük hogy látjuk még egymást aztán mégse lett semmi az egészből. És az ellentétére is volt példa, hogy az első nem sikerült jól mégis adtunk egy második esélyt és teljesen más volt, abból lett kapcsolat is.

Ennyiből az jön le, hogy érdeklődik irántad, beszéljetek meg második alkalmat.

2018. ápr. 7. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!