Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy átlag, nem pénzhajhász...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlag, nem pénzhajhász csajnál ha randin minél többet költesz rá, annál több az esélyed?

Figyelt kérdés
Természetesen nem úgy nézve, hogy egy nagyon visszataszító arc költ rá egy csomót, és egy nagyon vonzó arc 0 Ft-ot, hanem ha valahol a kettő között van az ember, akkor mennyire számít, hogy mennyit költ a csajra?
2018. ápr. 6. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

De, biztosan van olyan. Meg oylan is, aki sose hagyná, hogy fizessenek neki bármit; sőt olyan is van, aki kifizeti a másik helyett. Meg vannak az egybitesek, akik halmazati csoportként tekintenek az egyénekre minden esetben.

2018. ápr. 7. 12:08
 12/18 anonim ***** válasza:

"És olyan nincs, hogy valaki első randin drága étterembe, vagy vásárolni viszi a csajt ahol vesz neki ajándékot, és ezért jobban bejön, mint előtte a nyolc srác, aki kávéra hívta meg?"

Nincs, mert NORMÁLIS nőnek van arányérzéke, és ezt már tolakodó túlzásnak tartja.

2018. ápr. 7. 12:49
 13/18 anonim ***** válasza:

Nincsen több esélye nálam, én is a felezés híve vagyok randikon, így korrrekt. Első találkozáskor még meghívhat egy italra, mert igen, így szokás, nem vagyok vad feminista, de ha mondjuk ténylegesen iszogatni megyünk, úgyis több kör lesz, a másodikat már én fizetem. Csak kényelmetlenül érezném magam, ha sokat költene rám, a vélt/valós anyagi helyzetétől függetlenül.

Ja és a virággal óvatosan. Szerintem tök kellemetlen megkapni egy szál akármit a randi elején aztán végig azt szorongatni. Kedves, de én inkább ellene szavazok. Akkor már csoki :))

2018. ápr. 8. 11:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Az, hogy effektíve mennyit költ rám, nem számít. Hogy hogy és milyen körülmények között, az igen. Például: párom 1. randin nem költött rám semmit, másodikon a Margit-szigeten sétálva vett nekem egy perecet. Kb. 350 Ft lehetett, max. 400. Nem lett volna nagyobb esély akkor sem, ha vmi étterembe hívott volna meg a környéken. Nekem nem a pénz számított, hanem a gesztus.

Akkor van baj, ha érezteti, hogy egy pénzlesőnek tart, és azért költ rám annyit, amennyit, vagy látszik rajta, hogy iszonyat fukar. Nem randis példát hozok, de kb. ilyen szintre gondolok:

anyukámék mesélték, hogy ismerős házaspár plusz gyerek velük volt kirándulni. Vagy 5 órája gyalogolnak, gyerek és asszony szólnak, hogy már szomjasak. Apuka vesz 1 db félliteres kólát hármójuknak, lehúzza együltő helyében a 3/4-ét a kólának. A gyerek elkezd belőle inni, erre odaböffenti neki apuka, hogy "ne igyál annyit, hagyjál anyádnak is". Szóval ilyen viselkedések, hogy vesz vmit felesbe, aztán nem is a felét adja oda, hanem kevesebbet, vagy egy olcsó helyen szól, hogy "max. 500 Ft értékben rendelhetsz".

2018. ápr. 8. 22:14
 15/18 anonim ***** válasza:

14. vagyok

Amúgy én simán kifizetem a részem randikon, ha engedik. Sőt nagyon drága helyen feszélyezve is érezném magam, ha fizetnének helyettem vagy egyáltalán első randin, mert nem hiszem, hogy "kiérdemeltem volna" + félek attól is, hogy van olyan pasi, aki úgy gondolja, akkor már az adósa a lány egy dugással vagy a folytatással, ha már meghívta, akkor is, ha láthatóan nem működik élesben a dolog.

2018. ápr. 8. 22:16
 16/18 A kérdező kommentje:
Akkor az filmekben van, hogy ruhát, drága ékszert shoppingolni, vagy étterembe ebédelni, vacsorázni mennek, vagy az akkor van ha mondjuk átlag felett keres a pasi, vagy ha egy modellel randizik?
2018. ápr. 9. 08:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Te nem beszéltél még emberekkel, hogy amerikai filmekből tájékozódsz?
2018. ápr. 9. 09:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Az az ilyen gagyi szerelmes filmekben van... való életben akkor, ha egy ilyen láthatóan pénzéhes k...t akarsz felszedni.
2018. ápr. 9. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!