Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szingli lányok, most, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli lányok, most, hogy itt a nyár, elkezdtek randizgatni?

Figyelt kérdés

Hello!

Kíváncsi vagyok, hogy a nyár folyamán hányan szeretnének kapcsolatot létrehozni.

Aki szeretne: Megvan már a kiszemelted?

Ha valakinek valami gondja van, akkor írja ide, és hátha megoldjuk.Mi, szinglik/egyenlőre szinglik tartsunk össze!:D

/aki tolakodónak véli a kérdést, annak bocs, csak túl kíváncsi vagyok:)/

21/L

2010. jún. 11. 19:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A 2.-nak: Szegény....kitartás!!!
2010. jún. 11. 19:42
 12/20 anonim ***** válasza:

Szeretnék párt. De nem minden áron. A nyáron próbálkozni kéne :) De még nem tudom hogyan. Keresem a módját.

Az a baj, hogy még mindig nem tudom készen állnék-e rá. Mert igaz túl vagyok az exen, de mostanában volt egy két szituáció, mikor elgondolkodtam rajta, helyes-e amit csinálok... Hogy tényleg akarom-e a dolgot. És tényleg túl vagyok-e a volt szerelmen...

Mert hiába érzem úgy, ha a gyakorlatban elbizonytalanodok :)

2010. jún. 11. 19:48
 13/20 A kérdező kommentje:

19:48:

Igen, én sem mindenáron gondoltam.:)

Szerintem ha úgy érzed, túl vagy az exeden, akkor meg kéne próbálnod, de ha gyakorlatban mindig mást érzel, akkor valószínűleg nem a megfelelő emberrel próbálkozol...

Menj el valami új helyre egy barátnőddel, csípd ki magad, és ha nem is találsz egy értelmes pasit sem, akkor legalább egy jót bulizol!:D

2010. jún. 11. 19:53
 14/20 anonim válasza:
100%
Akkor én mit mondjak, 15éve senkim se vt, és csókom se volt még, de jó ez így:D Kiszemeltem ugyan az, mint eddig...mivel a kiszemeltel 1éve még midnig nem jött össze a dolog, na de mindegy is... szeretnék én is ismerkedni a nyár folyamán, elvégre ha szerelem nem is, de barátságok is szövődhetnek:)Persze annyira nem fontos, mert megvagyok magamnak, és néha elgondolkodom hogy kell-e nekem ez?:)
2010. jún. 11. 20:27
 15/20 anonim válasza:
100%
20:27-es vagyok lefelejtettem: 15L :)
2010. jún. 11. 20:30
 16/20 anonim ***** válasza:

20:27-es:

Ne aggódj,lesz majd neked is párod!:)

Nekem sem volt még barátom,és nem is csókolóztam.De majd eljön a mi időnk is;)

első voltam.

(15/L)

2010. jún. 11. 20:40
 17/20 A kérdező kommentje:
Én se vagyok túúúúl tapasztalt. Egyszer csókolóztam úgy igazából, de aztán abból semmi nem lett......sajnos. Amúy ennyi. Egyszer csókolóztam életemben.De nem bánnám, ha ez a nyáron megváltozna....:)
2010. jún. 11. 21:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát jó lenne. Meglátjuk.(:
2010. jún. 11. 23:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is örülnék ha találnék magamnak barátot a nyáron, de én tényleg barátot szeretnék, szóval nem azt a pár hétig járunk, hűű de menők vagyunk, aztán szakítunk. Egyébként nekem sem volt még barátom, nem csókolóztam még csak egyszer üvegezéskor puszi szájra de arra inkább ne emlékezzünk, nem ez a típus vagyok. Nem vagyok csúnya (nem agoizmusból :D) csak félősebb vagyok, kezdeményezés nálam ki van zárva. :D Meg a nyarat most arra használom fel, hogy formába hozzam magam. Van rajtam pár kiló felesleg (olyan 3-4 kg), ezeket szeretném leadni és kicsit formásodni és akkor nyár végén bumm, berobbanok az iskolába mint egy szép csajszi. :) Legalábbis tervnek szép.. xD De teszek is érte! Fiatal vagyok még, csak hát körülöttem mindenki barátjával/barátnőjével rohangál és érdekelne engem is milyen ez. De ismétlem, én normális barátot szeretnék, akivel lehetőleg tovább bírjuk mint pár hét. :)
2010. jún. 14. 19:13
 20/20 anonim ***** válasza:

*egoizmusból

elírtam xD

2010. jún. 14. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!