Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok, most, hogy itt a nyár, elkezdtek randizgatni?
Hello!
Kíváncsi vagyok, hogy a nyár folyamán hányan szeretnének kapcsolatot létrehozni.
Aki szeretne: Megvan már a kiszemelted?
Ha valakinek valami gondja van, akkor írja ide, és hátha megoldjuk.Mi, szinglik/egyenlőre szinglik tartsunk össze!:D
/aki tolakodónak véli a kérdést, annak bocs, csak túl kíváncsi vagyok:)/
21/L
Nekem egyik fő célom,hogy ismerkedjek a nyáron.Ezt úgyértem,hogy minél több embert szerenék megismerni,barátokaz szerezni.Jókat beszélgetni,bulizgatni,strandolni:)
Aztán,majd meglátjuk,hogy találkozok-e olyan sráccal,aki megdobogtatja a szívemet;)
15/L
Hajrá!:) Én is egyenlőre így kezdem, aztán ha van valaki, akivel kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor majd csak lesz valami.....:)
Ja, ám bocs, 16 vagyok, nem értem, miért írtam, 21-et....félig alszom, bocsi!:D
Szia!
Hát, nem tudom. Nem tervezem, úgy érzem nem nekem való. Most elvagyok, jól érzem magam :) Randizni semmiképp sem akarok, egy jól sikerült randim sem volt még, úgyhgy nem kísérletezem :D 21/N
Jaj, de sokan írtok egyszerre!:D
Mindenkinek hajrá, aki pasizni akar!!!! Aki meg jól érzi magát most pasi nélkül, az most piszok mázlista..:D
Én is így gondolom,de azok a csodaszép szemek:)Majd meglátom,hogy mi lesz vele.Egyelőre nem vagyok hajlandó ezen agyalni.
Amúgy 3,5 éves kapcsolat után vagyok,és nagyon-nagyon jól esne most egy kis szeretgetés,mert egy jó ideje nem volt benne részem.
2.válaszadó voltam
Ja, amúgy mit gondoltok az egyéjszakás kalandról? Nem mintha ki akarnám próbálni!:D
Történt már meg valakivel, hogy rossz lett a vége...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!