Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most kéne segítség. Hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kéne segítség. Hagyjam ott az e-mailem vagy telószámom neki?

Figyelt kérdés
Mellettem ült még kb. egy félórája egy gyönyörű lány és valahogy úgy vettem ki, hogy tetszem neki, mert többször nézett. Én nem nagyon mertem, meg mással voltam elfoglalva. Meg többször csak úgy nézegette a telefonját, közben rám nézett. Most kb. egy félórája elment valahová, de a cucca még itt van. Szóval biztosan visszajön, de én nem tudom megvárni, mert el kell mennem. Szerintetek az úgy jó ha ott hagyom neki a számom vagy az MSN címem valami kis üzenettel?
2010. jún. 11. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy látod hogy kölcsönös és megér egy próbát akkor hagyj neki egy üzit de ha olyan helyen vagytok hogy még láthatod máskor is akkor inkább személyesen közeledj hozzá! Sok sikert!
2010. jún. 11. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:

egyiket sem mert ha a Szakallas bacsi megtudja akkor ellopja mind2-ot!!!

Babi néni!

2010. jún. 11. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:

1.

és írd majd meg, lett e belőle vmi

2010. jún. 11. 18:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Íííííí. Visszajött.^^
2010. jún. 11. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
mázlista
2010. jún. 11. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Na és jól sikerült a dolog?:)

(1.válaszoló)

2010. jún. 11. 19:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Gyáva @ vok. Nem léptem semmit. Amikor megjött, már nem nézett rám, ez kicsit megzavart. Elég hamar összepakolt és elment. Remélem látom még.

Valami tanács esetleg???

2010. jún. 14. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!