Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért a magas fiúkat szeretik? Nem tudják, hogy az állatok királya nem az elefánt, hanem az oroszlán?
#21 a reakciód egyszerű. Érzelemtől vezérelve lepontozol és próbálod védeni a nyilvanvalóan védhetetlent.
Tegyük tisztába mégegyszer, bár elég világosan fogalmaztam eddig is.
Mindenkinek a magánügye, hogy kihez vonzódik. Teljesen normális az is, hogy nem a nálad egy fejjel alacsonyabb férfihoz vonzódsz. Ezt EGYETLEN szóval sem vitattam. És csakis kizárólag rád tartozik. Ezt nem is nehezményezheti senki.
Amire megpróbálok (immáron harmadszorra) ravilágítani, hogy ezt marhasággal indokoltad.
A XXI században élünk. Nem a magasságommal és a széles vállaimmal érvényesültem. Hanem az intelligenciámmal, szaktudásommal, kapcsolat teremtő és szociális készségeimmel.
Az egy másik kérdés, hogy a nőknek ez általában vonzó. De a társadalomban NEM ezzel "dominálok", érvényesülök.
Szerintem elbeszélünk kissé egymás mellett. Számít az is amit leírtál, de nem arra akartam kilyukadni hogy egy pasi legfőbb tulajdonsága a magassága vagy hogy a társadalomban mi számít. Ha egy pasi magasabb és felém tornyosul dominánsabbnak érzem mint ha velem egymagas vagy alacsonyabb mindentől függetlenül. Sajnálom hogy sértődötten válaszoltam de ha egyetlen hozzászólásom miatt egyszerűnek neveznek persze hogy indulatból reagálok. Gondolom ezzel is bizonyítottam egyszerűségem.
Amúgy csak az első hozzászólásod pontoztam le mert az szimplán bunkó volt.
#24 tényleg bunkó volt az első hozzászólásom. Ez az én (egyik) jellembeli hibám, hogy nagyon kritikus vagyok. Nem vagy egyszerű, ne ved magadra.
Elbeszéltünk egymás mellett, mert az elsò hozzaszólasod nem ugyanaz, mint az utolsó. Értem, hogy akkorbérzed magad törékeny kicsi nőnek, ha föléd tornyosul éscérzed veled szemben a dominanciáját, fel nézel rá. De nem ezt írtad. Az hogy valaki ténylegesen dominans az egészen más fogalom, már kitárgyaltuk.
a lepontozáson senki ne kattogjon..
válaszoljon mindenki őszintén
“ Ha egy pasi magasabb és felém tornyosul dominánsabbnak érzem mint ha velem egymagas vagy alacsonyabb mindentől függetlenül. ”
Na és mi van,ha nekem domina kell?
Mondjuk keresel magadnak egyet? Csak tipp..
Igen, az állatok királya. De mi nem vagyunk állatok ;) Bár van 1-2, de erről majd később.
Megint általánosítasz. Nincs barátnőm, pedig 2m magas vagyok...
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!