Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért a magas fiúkat szeretik? Nem tudják, hogy az állatok királya nem az elefánt, hanem az oroszlán?
Szerintem meg csak simán ismerik az állatokat. :D
Nyilván provokatív a kérdés, mert a kiíró nagyon unatkozik, elvégre nem csupán magas férfiaknak van nőjük. Arról nem is beszélve, hogy honnan nézve magas? Ahonnan én nézem, a 175 centis párom is magas, miközbrn klasszikus értelemben véve ő átlagos testmagassággal rendelkezik, a magadfajta korlátolt vergődők szerint meg egyenesen törpe.
#14 azért vagy egyszerű, mert te a férfiasságot és dominanciát a magasságban látod. Kb mint az állatok.
Ezzel szemben a viselkedés, társadalmi kapcsolatok, sikerek, betöltött hely sokkal jobban meghatározzák a férfias mivoltot, pláne a dominanciát.
Félreértés ne essék, nem alacsony férfi vagyok, de azt nem tagadhatod, hogy nem a magasságunkkal érvényesülünk.
A preferencia, ízlés teljesen más dolog.
Csak rád tartozik, hogy ki tetszik, azt senki se vitathatja. Csak baromsággal indokoltad.
most akkor megnyugtatlak..
a nők 99.9%-ánál 10 cm-vel magasabbra nőttem..de nem érzem semmi előnyét..
nálam meg a több mint 20 cm-rel kisebbek nem opció..és bizony sok van abban a halmazban is
mindenki válogasson a saját méretéhez
Aki a #16 választ lepontozta.
Árulja már el, hogy mi az ami szerinte nem igaz benne? A saját sértett egoját leszámítva.
Tényleg őszintén érdekel a véleménye és az érve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!