Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek a félvér pasik? (ázsiai, néger)
17:42:
"Gusztustalan,hogy csinos magyar lányok négerekkel fekszenek össze,aztán meg sipákolnak,hogy valami betegséget szedtek össze."
"negatív IQ-szintű lányok feszítenek négerek mellett"
"pl.egy néger magyar csajt vert össze az utcán"
Belőled aztán sugárzik a rasszizmus. Szerintem a te csőlátásod sokkal inkább negatív IQ szintre vall mint az általad említett lányok értelmi szintje
Általánosítasz!
1. Magyar embertől talán nem kaphat el ugyanúgy bármilyen betegséget?!
2. Egy érett gondolkodású nő is összejöhet más nemzetiségű férfival ha bejön neki az illető. Ugyanakkor egy érett felfogású ember nem bőrszín alapján ítél
3. Egy néger férfi összevert egy magyar csajt? Elképzelhető, de az, hogy valaki agresszív szintén nem a nemzetiségétől függ.
És az összes rasszista magába nézhetne aki idetévedt, hogy ők mitől olyan tökéletesek.
Amúgy a kérdésre válaszolva: Néger férfival összejönnék, számomra többségük nagyon sármos. Az ázsiaiak viszont nem tetszenek.
7:13
Én is félig arab vagyok.:)
és nem vagyunk olyanok mint a cigányok bocsi nagy tévedésben élsz pici szívem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!