Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan lehet felszedni egy férfit?
Figyelt kérdés
Úgy hogy közben nő tudjak maradni.2018. márc. 27. 12:59
1/8 anonim válasza:
Úgy, hogy megérted a különbséget a nyomulás és az aktivitás között. Lehetsz aktív és kezdeményezhetsz anélkül, hogy nyomulnál. Plusz, teljesen értelmetlen dolog ragaszkodni a szerepekhez. Aki azt hiszi, hogy a nő értéktelenné válik azáltal, hogy kifejezi, mit akar, az egyszerűen hülye. Egy érett, felnőtt ember nemtől függetlenül legyen képes tenni azért, amit szeretne, és ne játszmázásra, taktikázásra alapozza az ismerkedést.
2/8 A kérdező kommentje:
#1 Akkor úgy írom, hogy ne legyen akaszkodás, görcsösség, nyomulás =)
2018. márc. 27. 13:12
3/8 anonim válasza:
Ha peldaul beszelj vele akár személyesen akár kozosségi oldalon csak kérdezz es ha vissza kérdez akk simán beszélgessetek és látszani fog rajta hogy ő is akarja vagy sem! Nem kell rögtön nem tudom mit csinálni!
4/8 anonim válasza:
#2: hát, akkor is ugyanazt a hozzáállást javaslom :). Akkor válik görcsössé, nyomulóssá a helyzet, ha egyoldalú az aktivitás. De ez nem olyasmi, amit előre meg lehet mondani, és szerintem totális öngól már előre taktikázni. Légy aktív, és feltételezd, hogy a másik is az lesz.
5/8 anonim válasza:
Nőknek nem kell túl sokat tenni.
Barátságosan rámosolyogsz, keresed a tekintetét, de nem kell eltúlozni.
Ha beszélgetésbe bonyolódsz vele, elég annyit tenned, hogy óvatosan kifejezed, hogy kellemes a társasága.
A legtöbb férfi erre már veszi a lapot és kezdeményez valamit, esetleg egy kis domborítás még belefér.
Ha nem harap a csalira, akkor vagy máshol van érdekelve, vagy nem jössz be neki, akkor még lehet egy kicsit nyomulni, mert lehet, hogy csak mafla, de túlságosan nem érdemes, mert ennyinek általában elég kell, hogy legyen.
6/8 anonim válasza:
Ha flörtölsz vele,mondjuk apróbb bókok formájában,azzal rosszat nem teszel.Kedves vagy hozzá,mosolyogsz,szemezel vele,beszélgettek.Nyilván nem arról,kire szavaz,valami kötetlenebb témáról.Néha kétértelmű poénok beleférnek,amin talán csak ti ketten nevettek.Ha kölcsönös a vonzalom,azt érezni fogod.Ha van töke,akkor meg lépni fog.
7/8 anonim válasza:
Én azért nem vetném meg, el tudnám viselni ha egy nő nyomulna :) Akkor tudom hogy bejövök nála, és ha kölcsönös, akkor lépek az ügybe.
30f
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! =)
2018. márc. 28. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!