Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondja, hogy nem randizu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja, hogy nem randizunk, csak találkozunk? Nektek mi számít randinak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik, el is hívtam egy randira már, de arra az alkalomra is azt a jelzőt aggatta, hogy találkozó. Gondoltam, hogy oké, legyen, ismerjük meg egymást egy kicsit, meg egyébként is mit számít nekem, hogy milyen jelzővel illetjük azt, hogy összefutunk egy kv-ra. Megtörtént a tali, nekem szimpatikus volt, szerintem én is neki, azóta is beszélgetünk folyamatosan, el is hívtam kihangsúlyozva egy randira, és megint azt mondta, hogy találkozhatunk, de nem randi, mert ő nem szeret randizni. Nos, engem innentől érdekel, hogy valaki miért tulajdonít a randi szónak ekkora jelentőséget? Eddig a pontig nem érdekelt, nem tettem különbséget. Ő azért világosan ismeri a szándékaim, tudja, hogy nem csak barátkozni akarok. Akkor most mit akar tőlem? Játszadozni? Friendzoneba dobni? Nem foglalkoznék vele, csak én úgy gondolom, hogy az én érzéseim már komolyabbak annál, minthogy szórakozzak csak.
2018. márc. 25. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy nem akar tőled semmit.
2018. márc. 25. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Én is jobban szeretem a 'találkozó' szót használni, mint a randit. Valahogy megnyugtat, hogy nem kellenek a klisék, meg a görcs, hogy mit gondol a másik. A találkozás pedig természetes, beszélgetős, nevetős, fesztelen, amiben tényleg el merem magam engedni feszengés nélkül. Tudom, hogy lényegében ugyanaz a kettő, de mégis más, ha így hívom. És pont, hogy nem a játszadozás a cél (meg a friendzone) hanem az, hogy felszínességtől mentesen ismerhetessem meg a férfit. Szóval, szerintem ne aggódj emiatt feleslegesen.
2018. márc. 25. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
*ismerhessem
2018. márc. 25. 22:50
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 Köszi a választ! Logikusnak tűnik :) Mennyi idős vagy?
2018. márc. 26. 00:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha már a kihangsúlyozott randira is ezt mondja, akkor sanszos, hogy tényleg nem akar semmit, csak ráér. Marhára nem fair veled, hogy tudja, hogy te mit akarsz tőle és húzza az agyad. Te mennyi idős vagy?
2018. márc. 26. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én számon se csúszna ki soha az a szó, hogy randi. Az ismerkedős, találkozgatós szakaszban. Nekem a randik ott kezdődnek, amikor már kapcsolatban vagyunk, és úgy hívjuk el egymást mindenféle programra.

Számomra a randi szó, felér egy szeretlekkel. 24/l

2018. márc. 29. 22:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet, hogy kicsit túlpörögtem ezt, akkor csak sodródom az árral, aztán majd alakul.
2018. márc. 29. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!