Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Titeket zavarna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket zavarna, ha a barátnőtök mindig a munkatársairól beszélne?

Figyelt kérdés
Szinte fél óránként ott lyukadna ki, hogy így a Tündi munkatársa, így a Laci munkatársa ilyen meg olyan rendes. Komolyan mondom hülyét kapok tőle mikor már nincs téma és mindig az ő munkatársai jönnek elöl a randijainkon.
2018. márc. 22. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért beszél róluk, mert rendesek, és nem gyakran találkozik rendes emberekkel. Egyébként igen, engem is baromira untatnak az érdektelen témák, de mivel randiról van szó, hallgasd figyelmesen, kérdezz rá-erre arra, és amikor már nagyon unod, kérd meg, hogy meséljen valamiről, ami téged érdekel. Vannak bőven csacsogó nők, ám ha értékes számodra a barátnőd, ezt kell viselned a hosszú távú, nyugodt kapcsolatért.
2018. márc. 22. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
Igen, azt gondolnám, hogy nem szeret eléggé, hogy nincs közös témánk, MI.
2018. márc. 22. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Egyfelől igen, mert ha beszélgetek valakivel, akkor biztosan nem egy 3. személyről akarok hallani. Főleg úgy, hogy csak ajnározza.

Másfelől nem annyira, mert örülnék, hogy a párom (vagy pár-jelöltem) szeretettel beszél a kollégáiról, és nem csak az megy, hogy csúnyán kibeszélje, irigyelje őket.

22/N

2018. márc. 22. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Ismerős.

Q. Ur va a unalmas, amikor mindennap ezt kell hallgatni, de ba zdmeg, minden szart rt, kb percre pontosan elsorolja, hogy ki mit csinált.

Észre se veszi, hogy pont leszarom

2018. márc. 22. 21:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen és mikor meg mondom neki, hogy egyik munkatársát sem ismerem személyesen így aztán nem érdekel amit róluk mond még meg van sértődve. Én is dolgozó ember vagyok, nekem is vannak munkatársaim, tök jól elvagyunk, de mikor randiról van szó kizárom a munkát. Egyszerűen nem tudom már hogy vegyem rá, hogy ne a munkatársairól beszéljen nekem, mert nem érdekelnek.
2018. márc. 22. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

Az első válaszoló vagyok.

Megértelek, kedves Kérdező, de azt tudnod kell, hogy a nők sokkalta szociálisabb lények, mint a férfiak. A barátnőd vélhetően az emberek közti kapcsolatokban érzi otthon magát, míg más a matematikában, könyvekben, filmekben. Javaslom, hogy ismerd meg azokat az embereket, akikről a legtöbbet mesél a barátnőd, így nem arctalan történetek lesznek, hanem hús-vér emberek. Aztán te is bármikor hozzászólhatsz a történeteihez. Ha pedig teljesen két külön világ vagytok, érdemes megfontolnod, hogy meddig tarthat békében és boldogságban a kapcsolatotok, ha unjátok egymás témáit, mert a beszélgetés, az őszinte, tartalmas beszélgetés a párkapcsolat egyik alapja.

2018. márc. 22. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
A nők sokkalta szociálisabb lények ? Ez az évszázad vicce :D A nők a pletyizések elhivatottjai, a férfiak szociálisabbak klasszisokkal. Szerinted miért van az átlagosan, hogy egy férfinak 25 öves kora környékén van vagy 150 haverja, 2-5 őszinte barátja akiket sokszor már ilyenkorra 10-15 éve érint, míg a nőnek van egy "öribarija" akit 2 éve ismer,de összevesznek egy bugyin majd kéthétig nem beszélnek, meg még 3-4 havercsajszija a többi csak ismerős ? :D
2018. márc. 22. 22:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen. Nekem volt egy csaj, aki folyton igy a tanarok meg ugy a diákok. Pedagogus volt. Kissé kiabrandíto ha folyton a munkajaról beszél.

F.

2018. márc. 23. 16:10
 9/9 A kérdező kommentje:

"érdemes megfontolnod, hogy meddig tarthat békében és boldogságban a kapcsolatotok, ha unjátok egymás témáit, mert a beszélgetés, az őszinte, tartalmas beszélgetés a párkapcsolat egyik alapja"

Nem fontolom meg, mert együtt maradunk mivel boldog a párkapcsolatunk. Csak mikor a munkáját hozza elő hát sokszor menekülök. Viszont abszolút kibírható.

2018. márc. 25. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!