Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket zavarna, ha a barátnőtök mindig a munkatársairól beszélne?
Egyfelől igen, mert ha beszélgetek valakivel, akkor biztosan nem egy 3. személyről akarok hallani. Főleg úgy, hogy csak ajnározza.
Másfelől nem annyira, mert örülnék, hogy a párom (vagy pár-jelöltem) szeretettel beszél a kollégáiról, és nem csak az megy, hogy csúnyán kibeszélje, irigyelje őket.
22/N
Ismerős.
Q. Ur va a unalmas, amikor mindennap ezt kell hallgatni, de ba zdmeg, minden szart rt, kb percre pontosan elsorolja, hogy ki mit csinált.
Észre se veszi, hogy pont leszarom
Az első válaszoló vagyok.
Megértelek, kedves Kérdező, de azt tudnod kell, hogy a nők sokkalta szociálisabb lények, mint a férfiak. A barátnőd vélhetően az emberek közti kapcsolatokban érzi otthon magát, míg más a matematikában, könyvekben, filmekben. Javaslom, hogy ismerd meg azokat az embereket, akikről a legtöbbet mesél a barátnőd, így nem arctalan történetek lesznek, hanem hús-vér emberek. Aztán te is bármikor hozzászólhatsz a történeteihez. Ha pedig teljesen két külön világ vagytok, érdemes megfontolnod, hogy meddig tarthat békében és boldogságban a kapcsolatotok, ha unjátok egymás témáit, mert a beszélgetés, az őszinte, tartalmas beszélgetés a párkapcsolat egyik alapja.
Igen. Nekem volt egy csaj, aki folyton igy a tanarok meg ugy a diákok. Pedagogus volt. Kissé kiabrandíto ha folyton a munkajaról beszél.
F.
"érdemes megfontolnod, hogy meddig tarthat békében és boldogságban a kapcsolatotok, ha unjátok egymás témáit, mert a beszélgetés, az őszinte, tartalmas beszélgetés a párkapcsolat egyik alapja"
Nem fontolom meg, mert együtt maradunk mivel boldog a párkapcsolatunk. Csak mikor a munkáját hozza elő hát sokszor menekülök. Viszont abszolút kibírható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!