Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki rá? Ezek után van még értelme egyáltalán?
Eseménydús életetek van..., nekem meg is fájdult tőle a fejem amíg olvastam. :D
Kezd normális férfival. Amúgy te mikor feküdtél le az exeddel az sem mindegy.. Ennyiből nem derül ki.
Milyen igaza van az előttem szólónak. Nem járnak, nem akarnak komoly kapcsolatot egymástól nem fekszenek le egymással. Hát még szép hogy felpofozza mert egy másik lánnyal lefekszik LOGIKUS. mi lenne ha lenne közük egymáshoz mi?
PFF tinédzserek.
A srácnak maximálisan igaza volt.
Nem vagyunk tinédzserek. :)
De akkor ha nekem nincs közöm ahhoz, hogy ő kivel fekszik le, akkor ő miért beszél állandóan arról, hogy én az exemmel...? Azt mondja, nem érdekli, mégis... :S Még azt is a szememre hányta a végén, hogy ő feljött msn-re váratlanul, nekem meg pont akkor kellett mennem, mert egy haverommal találkoztam. Ő még ezt is... :S
Egyébként akkor feküdtem le az exemmel, amikor vele találkozgatni kezdtünk. Úgy volt, hogy vele találkozok, de akkor sem nagyon törődött velem, az exem viszont igen, így átmentem hozzá.
szerintem is igaza volt a srácnak. ha nem vagytok együtt akkor neked semmi közöd h kivel fekszik le. és nem értem miért pofoztad fel.
szerezz vmi nnormális pasit. ezt meg felejtsd el.
én is jártam így, vagyis hasonlóan.
1 hónapig kevertem egy sráccal, majd később lefeküdtem vele (az volt az első) majd másnap kidobott, mondván h talált egy csajt, akivel együtt akar lenni, vagyis JÁRNI akar vele. Teljesen kiakadtam, de ő nem értette h miért.
Mondjuk g.ciség volt tőle, h rögtön az első után otthagyott, viszont igaza volt abban, h tényleg nem voltunk együtt.
Mielőtt valaki lehülyézne meg ilyenek, abszolút nem bántam meg, amit tettem.
Na, de a kérdezőnek: azért nem köszön rád, mert egy nyilvános bulihelyen felpofoztad több ember szeme láttára, és ezzel megsértetted. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!