Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány vakrandi után találtad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány vakrandi után találtad meg a párod?

Figyelt kérdés
Eddig 4 volt nekem, de már lassan feladom.
2018. márc. 21. 12:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezek mind egy randiig tartó ismerkedések voltak? Senkivel sem tudtál tartalmasabbat kialakítani? Volt már komoly kapcsolatod? Mennyi idős vagy?
2018. márc. 22. 09:56
 12/15 A kérdező kommentje:
De, volt tartalmasabb kapcsolatom.
2018. márc. 22. 10:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Itt csak tinder van. Volt korábban pár próbálkozasom, mind rossz volt.

Én vásárlás közben ismertem meg a párom. Bár még friss a dolog, egy bő hónap, de nagyon egyforma személyiség vagyunk, így jól alakul.

Az a vicc, hogy korábban mi beszélgettünk tinderen, de mégsem jutottunk el taliig. Aztán kb egy év után élőben megszólítottt. :D

Majd el jön az időd. Tartalmasabb kapcsolat alatt korábbi kapcsolatot értesz, vagy ezekből a vakrandikból lett tartalmasabb?

2018. márc. 22. 12:01
 14/15 A kérdező kommentje:

Korábbira.

Korábban voltak hosszabb kapcsolataim. Ezek közül a mostani ismerkedésekből csak egyiknél volt több találkozó.

2018. márc. 22. 12:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Az szerintem fontos, hogy ne azt várd, hogy valami bizsergő érzés lesz benned azonnal. Ezek bár jó dolgok, de ez nem tart örökké ki. Ha csak ennyi tart mellette az semmi, amilyen gyorsan jön az az érzés úgy is fog elmúlni. Aztán csak ott állsz mint egy hülye, és rájössz hogy semmi nem tart mellette. (tapasztalat)

Rájöttem hogy az a lényeg, hogy meglegyen az összhang, hasonlóak legyünk, közös érdeklődés...stb. Ez nem múlik el, ez összeköt örökre

A többi megteremti magát. Én most így látom ezt a párommal. Ez teszi kiegyensúlyozottá az egészet. Még friss, tehát nem tudok évekről beszélni, de így látom, erre jöttem rá. Azt látom benne, hogy egyre jobban szeret, és ezáltal én is őt. Szépen fokozatosan egyre jobb.

Korábbi kapcsolataiddal mi volt a gond?

2018. márc. 22. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!