Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem tálálva műsorban látott módon randiznátok?
Figyelt kérdés
Aki nem ismeri annak leìrom: 1férfi vagy egy nő kap 5menű ajànlatot korban hozzá illő, de ismeretlen ellenkező nemü embertől, külsejükről nem tudhat meg semmit. ...5ből 3at választhat ki aki a sajàt hàzában fogadja az elkészìtett menűvel. Ha nem értitek google:)2017. jan. 4. 20:15
1/4 Lazy Lover válasza:
azt mindig meg nézzem egyébként simán max ha nem lenne semmi legalább kajálnék 1 jót
2/4 A kérdező kommentje:
Elsőre én is ezt mondtam volna de jobban belegondolva..mi van ha egy ellenszenves lány fogad, kutya macska ott màszkàl az asztalon minden szőrös, nem finom a kaja. Na meg ismeretlen emberhez felmenni/beengedni..m
2017. jan. 4. 20:24
3/4 anonim válasza:
Nekem tetszik a műsör, jókat szoktam nevetni néha.
Amúgy sincsenek egyedül, minimum egy operatőr meg egy hangmérnök ül ott felettük, gondolom.
4/4 anonim válasza:
Lazán benne lennék, mert kíváncsi természetű vagyok, illetve szeretek jókat enni. Sokféle emberrel jól kijövök, meg úgy spontán feltalálom magam szinte bármilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!