Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a srác az utcán szólítana meg?
Nem alpári stílusra kell gondolni, vagy valami ócska csajozós dumára. Odamegy, megmondja első látâsra megtetszettél neki, szeretne egyszer megismerni, beszélgetni.
Ti mit szólnátok hozzá?
Nekem nincs ezzel bajom, szólítson meg, de ne ezzel az első látásra megtetszettél szöveggel.
Ez nem egyedi, rögtön az jutna az eszembe,hogy vélhetőleg minden második lánnyal megteszi ezt.
Adott helyzetben, adott szöveggel,kellő intelligenciával, úgy mehet az ismerkedés.
Pl. buszmegállóban....innen indul a busz...boltban...ezt keresem, vajon erre lehet..
Tudom, ez is általános, de mégsem olyan azonnal letámadónak tűnő.
Kérdezzen, válaszolok,aztán esetleg tovább beszélgetünk... de bizonyára erre az ismerkedős kérdésre nem mondanám,hogy Ok, részemről is mehet, üljünk be valahová.
Ha helyes, miért ne?
Ha jelentéktelen lúzer, akkor persze nem örülök neki.
Jelentektelen luzer...ezen mekkorat rohogtem.
Es ezt elso latasra mibol szurod le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!