Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon hülye voltam?15 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hülye voltam?15 éves vagyok és haverommal mentem haza. Metrótól sétáltunk a buszig és haverom azt mondta hogy az a csaj nézett. Én is megnéztem magamnak és nagyon szép volt.

Figyelt kérdés
1 buszra szálltunk fel és nem szóltam hozzá, hanem csak a haverommal beszéltem. Pedig ha nem lett volna ott a haverom akkor lehet hogy leültem volna mellé és még az is lehet hogy beszéltem volna vele. De az is lehet hogy nagyon féltem volna, de az esély megvolt
2008. okt. 28. 18:23
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
21%
Milyen szánalom h itt is a helyesírást nézitek.Pfff..Én aztmondom butus woltál,de legközelebb mayd okosabb leszel!15L
2008. okt. 28. 20:43
 12/34 anonim ***** válasza:
42%

:)) na aztán most nagyot szóltál. Ülj előre gyorsan.

Amúgy mig valaki azt irja hogy "láccott" és társai addig jobb volna a seggét lenyomni és átnézni dolgokat. Nem azért de elég égő ha valaki felnőtt korában még elsős szinten ir...

Amúgy meg nekem teljesen mindegy, előbb utóbb zsák a foltját megtalálja, majd találsz egy hasonlóan intelligens lányt mint amilyen TE vagy.

Amúgy kedves válaszadó nincs miért beszólni nekem, ne idegeskedj, azért mert megtanultam í helyesen írni, még nem a helyesírási szótártól élvezek el, csak nem kell szégyenkezzek, nem "sugárzik" a "mély" intelligencia az írásomból. na pá

13/34 A kérdező kommentje:
Shogy mondod:D
 14/34 A kérdező kommentje:
Nem értem miért oltogatsz. Azért, mert pár vesszőt kihagytam. Mo. legjobb szakközép iskolájába járok sok felmérés és országos osztály versenyek szerint. Ezért én sokat tanultam és nem elsősorban magyart hanem matekot fizikát. Nem értem hogy jössz ahhoz hogy ismertlenül lehülyézel embereket. Nem montad ki szó szerint de utaltál rá azzal, hogy találok egy olyan inteligens lányt amilyen ÉN vagyok.
2008. okt. 28. 20:56
 15/34 A kérdező kommentje:
úgy látom beléd fagyot a szó látván milyen hülye emberek vannak
2008. okt. 28. 21:45
 16/34 anonim ***** válasza:
27%
Szíwből köszönöm a 0%-ot.Pff(N)15L
2008. okt. 28. 23:45
 17/34 A kérdező kommentje:
nem tudom mért adtak minuszokat. de adtam neked egy pluszt:D
2008. okt. 28. 23:48
 18/34 anonim ***** válasza:
20%

H miért?mert ide nyelwtantanárokyárnak.Chpf..

Am köszíí:P

15L

2008. okt. 29. 01:48
 19/34 anonim ***** válasza:
8%

Veled egyidős vagyok, de rohadtul idegesít, hogy a j-k helyett y-t írsz, a v-k helyett meg w-ket. Ez rohadtul nem trendi.. Na ez ment a kis csajnak.

A srácnak pedig annyit, hogy ez azért nem akkora tragédia, sok busz van és sok szép lány. :) Ha látszott rajta, hogy félénk akkor jó, hogy nem mentél oda hozzá, úgy hogy ott volt a haverod. Az úgy "izé" érted. És rengeteg lány járkál az utcán, és amíg vannak buszok meg egyéb tömegközlekedési eszközök, szórakozó helyek, boltok, utcák, bármi addig szép lányok is lesznek akik majd észre vesznek téged. Ne görcsölj azon, hogy hú barátnőd akarsz, mert úgyis akkor fogj jönni amikor nem számítasz rá.

2008. okt. 29. 08:32
 20/34 anonim válasza:

//Hallod ne oltogassad a 15 éves gyereket a helyesírással, mikor te se tudsz 2 mondatot hiba nélkül leírni. Csak hogy idézzek: "igy". Ez hosszú í lenne.//

Egyébként ne hagyd a lehetőséget elveszni. Max jól leráz, de akkor legalább nem azzal fogsz törődni, hogy lehet hogy életed nagy lehetőségét hagytad ki.

2008. okt. 29. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!