Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetnék jó csaj, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék jó csaj, hogy észrevegyenek azok, akik azt akarom hogy észrevegyenek? :D

Figyelt kérdés

Magas vagyok és vékony, van mellem (igaz nem túl nagy, de azért van) mondhatni, hogy formás vagyok. Csinos öltözködöm, ápolt vagyok. Csomószor van, hogy bámulnak a pasik: buszon, autóból stb. de ezek mindig olyanok akik nekem egyáltalán nem tetszenének. Igaz, van olyan hogy olyan is megnéz aki nekem tetszene, de ennyi. Ha szórakozni megyek a barátnőimmel, akkor általában mindig őket szólítják le, engem meg soha.

Miért? Hogyan változtassak?

2010. jún. 10. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Talán egy képet linkelj be magadról, vagy küldj mailben, mert így nehéz lesz :)
2010. jún. 10. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Te is leszólíthatsz valakit.. én is ismerkedtem már úgy össze csajjal, hogy odajött, hogy adjak neki tüzet...

Ha a kinézetedről is érdekel a véleményem, küldj privátban képet az arcodról.. (többiben hiszek neked :D)

19F

2010. jún. 10. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Helló, fura lehet, de előfordulhat, hogy túl jól nézel ki. A barátnőidet meg azért merik leszólítani mellőled, mert ők nem annyira jók, és a fiúk tudják, hogy kevésbé válogatnak...

Nekem is kb. 1 évbe telt, míg annó gimiben egy ágyba kerültem az osztály legjobb csajával, és meg is kérdezte, miért vártam olyan sokáig :))) az az igazság, eszembe sem jutott, hogy ő is emberből van. Hajtottam a jelentéktelenebb, de hajlandóbb pipiket. Aztán kiderült, hogy a "félistennő" szenvedett attól, hogy a fiúk nem merték megszólítani. Valahogy így...

2010. jún. 10. 12:59
 4/9 anonim válasza:
37%
Dobd ki jobban a melled, és hadd látszon a tanga is. Ennyi.
2010. jún. 10. 13:46
 5/9 anonim ***** válasza:
hy.én 18 éves srác vok.régebben amikor a haverjaimmal buliztunk szinte csak engem szólítottak meg a csajok(pedig nem nézek ki túl jól,meg nem is vagyok gazdag),valószínűleg a stílusom miatt...mert elengedtem magam,nem érdekeltek a többiek...nekem bejött...sok sikert!
2010. jún. 10. 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:

A barátnőidet olyan srácok szólítják le, akik neked bejönnek? Ha igen, akkor ezt a dolgot a barátnőiddel is meg tudod dumálni. :)

Amúgy leírnád valamennyire az ideálod? Hátha tudok segíteni. :D

20F

2010. jún. 10. 14:01
 7/9 anonim ***** válasza:
add önmagad ez a legfontosabb és ne légy félénk mert attól is megijednek a srácok meg attól is ha túl "bugyutának",nagymenőnek hisznek!ügyi légy
2010. jún. 10. 15:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy magas? Mert az is gond lehet, ha túl magas vagy. A pasik nagy része nem szereti ha nő magasabb nála. Vagy az is lehet túl jól néz ki, én megnézem a bomba nőket, de azon az alapon, hogy én nem tartozok az érdeklődési körébe inkább nem szoktam próbálkozni. Ha ez az eset állna fent, akkor annyit tehetsz te lépsz. Kicsit odamész beszélgetni. Mosolyogsz, meg hasonlók amivel felhívod a figyelmét.
2010. jún. 10. 15:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Hmmm, ez csak a hímringyó kategória lehet, ami Neked tetszik. Sajnos, vagy hála az égnek, fenetudja ki minek örül. Na tehát, a lényeg, hogy legyél rib@nc, ne sminkelj, hanem vakolj, fesd és vasald a hajad, tegyél ilyen lósz@r pirszííínget a szád szélére, hord ormótlan nagy karika cigányos fülbevalót. Ja és nem minden a kinézet, az ilyeneknél csak akkor vágódsz be igazán, ha hiteles rib@nc vagy, tehát igyál sokat, lehetöleg cigizz, beszélj úgy mint egy kényes nýavogós kislány, légy asszociális, azt a szót sokat használd hogy "geccciii", az nagyon nagyon menö dolog és el ne felejts minél több emberrel kefélni és jó sok f@szt leszopni.

Szerintem ez egy rövid, tömör és IGAZ útmutató.

21/F

2010. jún. 10. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!