Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti lefeküdnétek vele ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lefeküdnétek vele ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Sziasztok, megismertem egy német fiút egy társkeresőn és kb egy hónapja beszélünk, most fog eljönni Magyarországra pár napra, hogy megismerjük egymást személyesen is. Én 23 vagyok, ő 28. Tudom, hülyeség, de elgondolkodtam, hogy mi van, ha ő természetesnek veszi, hogy le fogunk feküdni egymással, ha már ennyit utazik értem. Én elég tapasztalatlan vagyok a szexben és kicsit félek, mert nem szoktam csak úgy lefeküdni olyannal,akit nem ismerek. Nem akarok prűd lenni, csak azt sem,hogy kihasználva érezzem magam, ha megtörténik, visszamegy és esetleg örökre eltűnik. Ti mit tennétek a helyemben? Szerintetek is "elvárható" ez a srác részéről?
2018. márc. 17. 18:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Éljen a spontanitás! Ha esetleg úgy hozza a helyzet lefekszel vele. Vagy egy petting vagy ahogy a helyzet hozza. Még nem lattad élőben,ha jól gondolom. Persze arra keszűlj,hogyha helyzet úgy hozza akkor legyen gumi.

De én első alkalommal biztos nem feküdnék le egy nővel ilyen esetben..bár barátnőidet szîvesen megismerném:)

2018. márc. 17. 19:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Hol fog lakni? Hány napot lesz itt?

Mert ha mondjuk 1 hétig nálam lakna és megvan a vonzalom akkor igen, valószínűleg mondjuk a 3.-4. napon lefeküdnék vele.

Most ha ennyit utazik akkor erősen kétlem,hogy csak a szexért jön.

2018. márc. 17. 19:35
 13/22 anonim ***** válasza:
Akkor menj bele, ha számodra az is elfogadható, ha tényleg hazamegy és többet nem jelentkezik. Fölösleges hinni a tündérmesékben és itt most nem arra célzok, hogy nincs normális férfi, vagy törvényszerű, hogy ez lesz, ha lefekszetek. Sokkal inkább arra, hogy akkor szexelj vele, ha win-win szituáció lenne neked az is, ha lelép, az is, ha foglalkozik veled utána is.
2018. márc. 17. 19:35
 14/22 anonim ***** válasza:
41%
Miért nem tudsz önállóan dönteni arról, hogy mit akarsz? Először a barátnőid befolyásolnak, most meg vadidegen emberek.
2018. márc. 17. 19:41
 15/22 anonim ***** válasza:

Meglátod. Ha csak erre hajt, hogy megdöntsön, akkor nagy ívbe került el. De ha netán komolyak a szándékai, akkor adhatsz neki egy esélyt.

Én se döntenék meg egy nőt, akármennyit utazok is érte férfi létemre.

30f

2018. márc. 17. 19:54
 16/22 anonim ***** válasza:
22%

A leányzó kifogott egy német pasit. Attók fél, ha nem fekszik le vele, akkor a német megsértődik és csak magyar pasi fog jutni neki.

Ha lefekszik vele, ribinek fogja őt a német gondolni.

Szerintem ez a leányzó dilemmája, magyarra fordítva.

2018. márc. 17. 20:21
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

16os. Azt kihagytad, hogy a lányt csak magyar pasik tanítgatták , ki tudja a német pasi lehet azt hallotta,hogy a magyar lányok mind könnyűvérűek.

Szó ami szó azért sok magyar lyukba volt már nyugati dugattyú.....:) akinek nem ingen ne pontozzon le.

2018. márc. 17. 20:25
 18/22 anonim ***** válasza:
Igy ugy hangzik, mintha szivessegbol jonne le hozzad, viszont o dontott igy, nem varhat el semmit cserebe. Ha kivanod, fekudj le vele, de ne erezd ugy magad, hogy tartozol neki valamivel
2018. márc. 17. 21:15
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

"A leányzó kifogott egy német pasit. Attók fél, ha nem fekszik le vele, akkor a német megsértődik és csak magyar pasi fog jutni neki."

Bocsi, de nem értem, mi a problémád azzal, ha én nem magyar fiúval ismerkedem, bármi károd származik ebből? Nem találtam még olyat, akivel szívesen lennék hosszútávú kapcsolatban, lehet, hogy ő sem lesz a nagy Ő, de ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor miért ne ismerkedhetnék vele. 4 nyelven beszélek és szeretek utazni, a doktorimat pedig szeretném majd külföldön megcsinálni. Nem hiszem, hogy emiatt rosszabb lennék, mint aki magyar fiúval ismerkedik.

2018. márc. 17. 23:47
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
De az vagy! Te is beálltál a sorba. Valljuk be nyugaton a takarìtó 300ezret keres rámentél egy számodra miliomos német pasira. Ezt hìvják arany ásásnak.
2018. márc. 18. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!