Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg nőt miért nem zavar ha elmondom hogy nem tudom elképzelni, csak 1 emberrel (vele) szexeljek hátralévő életemben?
Szeretnék majd családot, gyerekeket, azokat közösen felnevelni, de nem tudom elképzelni hogy hosszú távon lemondjak arról, hogy mással is szexeljek, ne csak a gyerekeim anyjával.
Ahogy randiztam az évek alatt, ezt el is mondtam általában néhány randi után és meglepően sok nő nem állt fel egyből az asztaltól, hanem elkezdte menteni a helyzetet, hogy majd megoldjuk valahogy, stb. Pedig elég egyértelműen mondtam. Ez miért van? Mégis nyitottak a nők? Aki van párom lassan 1 éve, ő is elfogadta. Nem még nem voltam mással, mert most így jó vele és a kérdés nem arról szól hogy állandóan mással is.
29/F
Kérdező, azért nem zavarna, mert nem tudnál róla!!!
De ha szembesülnél vele, hogy tényleg megtörtént és más farkán pörgött, nem ez lenne a reakciód.
Folyton azon kattogna az agyad, hogy mással feküdt le, és miközben veled is megteszi, nem-e a kanjára gondol...?
Mert igazából a nők se nagyon vágynak arra, hogy egy pasival legyenek.
Más tészta, hogy ezt ma nem mondhatják ki., így az van a köztudatban, hogy a nők mennyire monogámok.
Közben meg..., aki ismeri őket, hát... :D
Szerintem van egy csomó ember, nemtől függetlenül, aki képes nyitott kapcsolatban élni. Őszinte vagy, így már csak azok maradnak melletted, akik hasonló beállítottságúak.
Ebből is látszik szerintem, hogy több értelme van előre mondani ezeket, mint hazudni, és aztán egy elbas.zott életet végig élni, amiben nem is vagy boldog. Szerintem jól csinálod, maradj őszinte és kész.
És ha a nő is kefélne fűvel-fával melletted, téged zavarna?
Szerintem azért nem állnak fel, mert valamiben nagyon vonzó vagy nekik.
Szia!
Nőként írom: Alapesetben a legfontosabb dolog, amit elvárok egy kapcsolatban, az az őszinteség. Ha van egy társam, akkor az a minimum, hogy bármit elmondhat nekem, én pedig megpróbálok felnőtt módon hozzáállni, és olyan megoldást találni, ami mindenkinek jó. Tehát, ha a párom elmondja a legféltettebb titkát, miszerint a monogámia jelen esetben zavarja, és vágyik másra, akkor nem érzem úgy, hogy meg kéne sértődnöm. Egyrészt, ezekről az érzésekről nem tehet. Másrészt, kivel ossza meg ezeket a gondolatokat, ha nem velem? Harmadrészt, ilyenkor a duzzogás, a hiszti csak arra jó, hogy a férfi becsukódjon, mint az osztriga, és szépen mosolyog majd, megjátszva a tökéletes férjet, miközben elhidegül attól, akivel elméletben szövetséget alkot.
Én is a megoldáson gondolkodnék, még ha valaki úgy is veszi, hogy ezzel megalázkodom. Nem, csupán felfogom, hogy mások vagyunk, hogy nekem a szex egyenlő a szeretkezéssel, és érzelmi alapon működik, de ettől még másnak lehet szimpla vágy, ami független az irántam való érzéseitől.
Tehát igen, vannak "nyitott" nők, de én inkább empatikusat mondanék. Nincs azzal gond, ha valaki ezt nem bírja elviselni, és csak monogámiában tud gondolkodni: Akkor ők nem illenek egymáshoz. De igenis van olyan, hogy a két félnek megfelel a nyitott kapcsolat, akkor is, ha mások szemében ez aljas, vagy hátbatámadás.
Nálam árulásnak csak a hazugság minősül, semmi más.
egyszerű! azért mert még fiatal vagy és beképzelt, végig akarod kúrni a világot mint egy huszonéves, de már kezdesz lenyugodni és kezdesz gondolkozni a családalapításon is.
majd ez a mániád átmegy motorozásba vagy ház építésbe, mikor mi izgat.
a lényeg, hogy téged ne kössenek le, mert te egy iszonyat független férfi vagy és egy nő se mondja meg neked, hogy nem dughatsz mással.
rendben, legyen ez, mond ki a véleményed, semmi gond, csak ne ugrálj, hogy emiatt sok nőnek nem kellesz.
vagy várj 2-3 évet, addig dugd ki magad és utána keresd meg azt a lányt, akit annyira szeretsz, hogy minden más lány mellette eltörpül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!