Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a véleményetek arról, ha egy férfi meglehetősen szabadelvű, liberális gondolkodású?
Fontos megjegyezni ,hogy nem szabad erkölcsű vagyok és nem is arról van szó, hogy félnék az elköteleződéstől. Egyszerűen csak az a lényeg, hogy nekem egy kapcsolaton belül szükségem van szabad térre. Hűséges vagyok, sosem csalnék meg valakit, a bizalom fontos nekem, hogy ne akarjanak ellenőrizgetni.
Élni és élni hagyni az elvem, nincs bennem előítélet, mindenkit úgy fogadok el, ahogy van és cserébe csak annyit várok el, hogy engem se akarjanak megváltoztatni. Semmit se viselek rosszabbul, mint amikor rá akarnak valamire kényszeríteni.
Alapvetően klasszikus liberális elveket vallok, nem szeretem ha az állam túl sok mindenbe akar beleszólni, szabad piac, szabad egyén párti vagyok, mindenki boldoguljon ahogy tud, saját tehetsége és szorgalma szerint. Fontos számomra a szólásszabadsághoz, és a magántulajdonhoz való jog , egy párkapcsolatban elképzelhetetlennek tartom a közös bankszámlát. Nem arról van szó, hogy sajnálnám bármire is a pénzt, nagyon sok mindenre szívesen meghívom a másikat, de azt szabad akaratomból szeretném tenni. Szerintem mindenki boldogabb, ha saját számlája van.
Így kifejtve engem zavarna, hogy abortuszellenes.
Mert érdekes, hogy azt írod, hogy azt viseled a legrosszabbul, ha valamit rád akarnak kényszeríteni, mikor te egy terhességet kényszerítenél rá másokra. Ez teljesen hiteltelen.
1. Attól, hogy ő abortusz ellenes, ezt a véleményét a társával megoszthatja, de nem kényszeríti rá. Gondolom így értette.
2. Rendes védekezés esetén milyen terhességről beszélünk?
3. Mindenki más. Én pl az abortuszt érezném fenyegetésnek és kényszerítésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!