Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha külföldivel van egyéjszakásotok, utána szoktatok még beszélni egymással? Mármint miután hazament.
Menjél ki inkább az utcára, ránts be valami random embert a lakásba, hogy eressze beléd a "fáradt gőzt"
2 forintos "nő"
Kérdező, le a kalappal, teljesen egyetértek veled.👍🏻
Volt már ilyen egy spanyol férfival, utána ki is mentem hozzá két hosszúhétvégére, és ő is jött hozzám. Nagyon megkedveltem én is, de a távolság nagyon sokat nyomott a latban, hogy végül is nem alakult ki belőle semmi. Azért egy jó időszak volt.
29N
Bármi lehet. Ez a pasi is elég sokat írt, eléggé egymásra kattantunk, de a távolság miatt (Svédországban lakott) egyikünk sem akarta volna, meg én ráadásul egy haldokló se veled-se nélküled kapcsolatban voltam. Mindkettőnknek volt már távkapcsolata, ami nem működött hosszú távon, ezért nem is gondoltunk komolyabbra, bár azt tervezgettük, hogy félúton találkozunk :D Sajnáltam, hogy nem lakik közelebb, mert nálam tök ritka, hogy valakivel intellektuálisan is passzoljunk, és a kémia is ennyire meglegyen.
Ha nálatok mindketten akarjátok, akkor simán működhet. Volt olyan barátnőm, aki online játékban ismert meg egy francia pasit, találkoztak, a lány kiköltözött, és most született meg az első babájuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!