Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Számotokra melyik fontosabb?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra melyik fontosabb? Ész vagy szépség?

Figyelt kérdés

Mindkét nemtől kérdezem.

Buta, de szép,vékony nő/ helyes, izmos férfi

VAGY

Okos, szép/helyes, de duci nő/férfi

A véleményeteket korral írjátok!

(Nem “sztereotípiákat” írtam, ne értsétek félre. Csupán érdekel, hogy az ész vagy a szépség fontosabb az emberek számára)

Köszönöm!

2018. márc. 7. 20:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a véleményem, mint a 21:00-kori hozzászólónak: a kérdező által felsorolt mindkét verzió elfogadhatatlan számomra.
2018. márc. 7. 21:45
 22/28 anonim ***** válasza:
41%
Szépség. Nekem elég eszem van, hogy elég legyen kettőnknek is.
2018. márc. 7. 21:58
 23/28 anonim ***** válasza:

A szépség relatív. Itt viszont muszáj volt választani a kettő között.

Most melyik a jobb, egy gyönyörű és buta lány aki ugyanúgy tud szeretni vagy egy csúnya lány aki a nagy eszevel raadasul mindig, mindent jobban tud...? 🤔 😀

2018. márc. 7. 22:09
 24/28 anonim ***** válasza:
Régebben úgy voltam vele, hogy a személyiség, aminek része az ész. Aztán rájöttem, hogy attól, hogy valaki okos, még ugyanúgy lehet kibírhatatlan. Szóval, most már úgy vagyok, hogyha a szépség megvan, akkor jöhet a többi dolog. Ha úgyis csak egy ideig vagyunk együtt, legalább szép lánnyal legyek.
2018. márc. 7. 22:33
 25/28 anonim ***** válasza:
Ember lévén nem tudok vonzódni olyanhoz, aki fizikailag nem tetszik. De olyanhoz sem, aki buta. A duci nők nem hoznak lázba, hiába szépek arcra.
2018. márc. 7. 23:08
 26/28 anonim ***** válasza:
50%

végülis az a helyzet, hogy aki nekem szép az egyben okos is..

tapasztalat..

25f

2018. márc. 8. 00:21
 27/28 anonim ***** válasza:

Ha a nőnek szép arca van és annyi a bibi hogy duci, akkor őt választanám, mert ezen lehet segíteni, a lényeg hogy ő is tegyen meg mindent a fogyás érdekében.

De ha komolyabb probléma áll fenn, akkor inkább a szép nőt választanám és nem sajnálnám rá az időt és energiát, ha olyan a hozzáállása. Ha flegma lenne és nem működne együtt, akkor hamar megválnánk egymástól.

2018. márc. 8. 08:24
 28/28 anonim ***** válasza:
Mind a kettő fontos; legyen az illető okos is, vonzó is!
2018. márc. 8. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!